Helg och flygande jakob.

Godkväll. Jag har överlevt helgen, det är ett under.
Har inte haft mycket tid för andrum, men det har gått hur bra som helst.

I fredags var det ju lite kräftskiva med familjen, flöt på bra, men var rätt trött då.
Jobb hela lördagen och sen var det dags att dra till inflyttningsfest hos Kakan.
Var meningen att vi skulle spela ölbrännboll, men vädret var lite osäkert så det blev inställt. Vi var hemma hos Kakan hela kvällen istället och det var hur trevligt som helst. Det bjöds på tortillas och tårta, smaskens. Sen var det dags att ge sig iväg till AJs. Träffade på massa roligt folk där faktiskt och hade skitskoj. Dansade och stojade.
Jao, sen gick vi och åt pizza och sen vandrade jag hemåt när de andra drog på efterfest.

Var rätt tungt att gå upp på söndagen, inte tillräckligt många timmars sömn.
Men, jag vaknade till senare så arbetsdagen gick rätt fint.
Efter jobbet så åkte jag och hämtade upp Fjuno och vi drog till bion.
Vi smugglade in chips och cola, men popcorn köpte jag i alla fall.
Tittade på "Harry Potter & Fenixordern". Tyvärr var det två ungjävlar som pratade högt i hela filmen samt bytte plats varannan minut. Det är vid såna tillfällen man önskar att man hade med sig ett luftgevär eller nåt, men man får väl hoppas att de trillar med cykeln eller nåt istället. 

Sen åkte jag och städade, det var lite jobbigt måste jag erkänna, men skönt att ha det gjort.
Tack för den här helgen i alla fall!

Ja, jag överlevde ju helgen och idag har jag varit ledig och vilat upp mig.
Gick inte upp direkt tidigt, hade ju inget planerat så det fanns ju ingen mening med det. Satte mig lite vid datorn och glodde och pratade med Sajja. Vi bestämde oss för att hitta på något. Städade lite här hemma och tog fram alla kassar jag skulle köra till insamlingen. Sajja kom förbi och hämtade upp mig och vi åkte och sorterade och sedan till ICA för att handla lite. Vi hade bestämt oss att laga lite flygande jakob. Hem till Sajja där vi fixade och donade och resultatet blev mycket bra kan jag meddela, matlåda till imorgon också.
Sen bar det hem till Grimstorp för att lämna tillbaka mors bil, och sen in till staden igen.

Ikväll har jag spelat två träningsmatcher i bowling. Den första gick riktigt bra för min del, men i den andra var jag helt slut så det gick åt skogen. Åtta serier liksom när man tränat en gång den här säsongen, klart man blir helt slut då.

Efter matcherna vandrade jag hem till Sajja igen och vi tittade på CSI, dudududu.
Nu är jag precis hemkommen efter att ha vandrat hem i mörkret.
Är lite trött i ögonen så det blir nog snart sängdags. Har ju tre härliga heldagar framför mig, kommer bli rätt så tufft, men det är bara till att kämpa på.

Tack för idag!

/M

Nolita Fairytale

22.10

I know, you know,
We don't see
We sow our truth, wait patiently

I walk the streets with a song in my head
We ebb and we flow so
Got my toes on my pup at the foot of my bed
My heart always seems to know
Now take the glitz back, I want the soul instead
'Cause I found some kind of fairytale


I used to
Hover outside my truth
Always worry of what I'd lose
Take away my record deal
Go on, I don't need it
Spent the last 2 years getting to what's real
And now I can see so clear
I hope you feel just like I feel
I found some kind of fairytale


Want a garden by the ocean tide
Because I lose my way searching for stage lights
Well, Stevie knows and I thank her so
'Cause it's your seeds I sow
And now I know


Nolita flat on rent control
That's the life I choose
And you drag me to the fashion show
The poses that I see through
The movies in the afternoon


'Cause I found some kind of fairy...tale
HEY!
Nolita Fairytale, Ba da da da da da, Ba da da da da da
Nolita Fairytale, Ba da da da da da, Ba da da da da da
Nolita Fairytale
Nolita Fairytale
Nolita Fairytale

OTROLIGT intressant tyckte ni att det där var va? :)
Själv går jag mest och sjunger hela dagarna och tycker att det är alldeles underbart.

Upp tidigt idag, men dagen på jobbet gick snabbt. Sen var det bara till att åka hem och vänta på TV-nissen. Han dök upp inte alltför sent och jag fick hjälpa till att bära upp min nya tv och ner med den gamla, men nu är det i alla fall klart och jag kan börja använda min tv.

Har varit och handlat ikväll. Ska nog börja göra det oftare.
Hur skönt som helst att gå och handla på kvällen och verkligen gå och titta på allt spännande som finns. Inte för att jag vågar köpa några saker som jag knappt vet vad det är, men det är väldigt avslappnande i alla fall.

Sent städ ikväll blev det också, men det gick rätt bra.

Nu väntar en riktigt fullsmockad helg. Efter klockan 12 imorgon när jag börjar att jobba så har jag inte en minut ledigt förrän på måndag när jag är ledig igen, mycket välbehövligt. Men jag tror att det kommer bli en riktigt rolig helg.

Sovdags snart...

Natti!

Regn, regn.

19.55
I
går var det party i Eksjö som gällde hos Helen och Stefan. Första gången jag festade i Eksjö, men jag blev inte totalt avskräckt faktiskt. Emma & jag fick skjuts av Emmas snälla mamma, åkte lite vilse först men hittade fram till slut. Var en riktigt trevlig fest med massa underbart folk, 95% Nässjö-folk faktiskt, haha. Vi snacksade, tjötade och lyssnade på musik och när klockan blev lite mer så tog vi en taxi till centrum. Gick ut på Stadshotellet och började shaka loss. Hur varmt som helst kan jag ju säga att det var, svetten bara rann men shit vad roligt det var. Dansade som en tok och träffade en hel del roliga folk. Jag tror att jag lyckades boka en fika-dejt med Lina till på tisdags, får väl ringa imorgon och se ifall hon har något minne av detta, haha. Vid klockan ett så vandrade vi ut och gick på jakt efter något att äta. Gick rätt långt till någon grill men när vi kom dit så var det stängt pga dödsfall. Det var bara för mig och Emma att vandra tillbaka åt andra hållet till nästa grill, men där var det typ hur lång kö som helst och efter 30 minuter hade vi kommít typ ett steg framåt. Vi gav upp och gick till torget istället där Emmas mamma stod och väntade på oss och sen åkte vi hem. Fick bli lite rostat bröd inatt när jag kom hem, hur gott som helst.

Idag har jag varit i stugan och käkat lite mat. Syster hade en vän på beösk så hon och hennes dotter var också med. Försökte sig på att kittla mig hela tiden, men jag lyckades hålla emot rätt så bra tror jag, är ju rätt kittlig annars, haha. Det ösregnade som aldrig förr så man hörde knappt vad någon sa när regnet smattrade mot altantaket. När vi åkte hemåt igen blev det ännu värre och stora delar av vägen låg under vatten. Stora insjöar överallt och massa grus och skit som spolades ut från grusvägarna. Vi kom i alla fall hem till slut.

Ikväll har jag varit och städat lite och nu sitter jag här och är allmänt trötter.
Ska iväg till Johan på lite filmkväll sen tänkte jag, det blir avslutningen på min semester 2007. Ser inte alls fram emot att börja jobba imorgon, jag vet inte riktigt vad det är men det känns bara allmänt jobbigt. Förhoppningsvis blir det bättre när man kommit igång.

Ska ta mig något att äta nu innan jag ger mig iväg.

Ha det!