Ostepop

Gud vad trött man kan bli av att vara lite ledig. Tar på krafterna att göra mest ingenting.
Har ju i alla fall hållit mig från hemmet största delen av dagen i alla fall. Jag har hunnit med massa saker. (Hade egentligen tänkt att göra en punkt-lista här men eftersom det verktyget inte fattar riktigt hur det ska fungera här på blogg.se så får jag helt enkelt skippa det) Jag har varit och hälsat på mor i byn en skvätt. Efter detta var jag och handlade på Willy Wonka och sen var det dags för lite schtäd både hemma och borta.

Ikväll har jag och Buffy slappat i soffan. Vi orkade inte riktigt laga något idag så det blev rostbiff och potatissallad och efter detta lite snacks i form av Ostepop. Nu blir det till att sova så att man är taggad inför morgondagen. Först heldag på jobbet och därefter final i Poängjakten, dudududududu, spännande.

Var ju riktigt längesen nu, men jag tänkte dela med mig av lite Logge innan jag går och lägger mig.

951123

Hej Logge

Idag är det torsdag och jag är fortfarande sjuk. Nej, inte sjuk direkt för jag har ingen feber men jag är hostig. Imorse gick jag upp klockan halv åtta. jag kollade på tv. Sedan steg mamma upp och jag åt frukost. Sedan kollade jag vidare på tvn. Vid halv tio gick mamma ut och hämtade posten, jag fick ingenting. Jag tog mig ett egg och några korvar och åt. Sedan började jag räkna lite på min matte men det gick inte för man behövde en gradskiva och det hade jag inte någon så jag gick upp och spelade dator. Efter ett tag kom Jennie hem, jag frågade om hon hade någon gradskiva men det hade hon inte. Sedan kollade vi på Hem ljuva hem och en liten stund efter att det var slut kom Helen hem, hon hade ingen gradskiva hon heller. Sedan åt vi mat och efter maten åkte mamma till skolan och hämtade en gradskiva och några böcker. När mamma kom hem började jag med min matte. Helen fick hjälpa mig för jag kunde inte. På kvällen fick jag jobba 50 minuter matte i läxa. Efter läxan åt jag och sedan tittade jag på Rederiet. Efter det gick jag och öa mig i min säng och sov.

Hejdå Logge!

1

Skåne-invaders.

Det var den helgen det.

Fredagen spenderades hemma i soffan. Tog det bara lugnt och gick och la mig väldigt tidigt. Det var nog ett rätt smart drag eftersom lördagen var väldigt svettig. Mycket att göra hela dagen lång så man var rätt sliten när arbetsdagen väl var slut. Efter jobbet så försökte jag få tag i lite skjuts till Rågången eftersom det ligger sjukt långt bort. Fick dock inget napp så det var bara för mig att vandra iväg. Tog mycket längre tid än vad jag trodde, men som tur var så frågade jag en snäll tant om hon visste någon genväg och hon delade med sig av sina tips. Hittade fram ganska snabbt och festkvällen kunde börja. Vi var ett litet sällskap som satt på altanen och hade det mysigt. Grillade lite plockmat på ett finurligt upphettat stenblock som stod mitt på bordet. När det började bli lite småkyligt förflyttade vi oss in till vardagsrummet där vi fortsatte att ha det trevligt och prata om allt mellan himmel och jord. En liten rolig grej som hände var att det kom lite maskeradfolk och sa hej. De hade varit på en annan fest och ville visa upp sina härliga kreationer. En hade en mycket fluffig brun dräkt på sig som inte gick att ta miste på. Vår Baloo-dräkt som vi gjorde till vår musikal i trean på gymnasiet, haha. Härligt att vår klass kan nå ut till omvärlden med våra skapelser.

Vi ordnade lite skjuts ner till Hotellet och sen var det bara till att dansa loss. Hade hur kul som helst hela kvällen och träffade så underbara människor. Det var nästan som att hela Skåne hade invaderat Nässjö för en kväll, bara Emma och Gusten som saknades bland alla hemvändare, många kära återseenden blev det denna kväll. Lagom till Alicia Keys - No one så tackade jag för mig och vandrade hemåt i natten.

Dagen har varit lite seg, det måste jag medge men det har flytit på helt ok. Har bara tagit det lugnt ikväll och precis tittat på "Sanningens Ögonblick". Mår nästan lite dåligt av att titta på det. Är det verkligen värt att utsätta sig för vissa saker bara för pengarnas skull? Det kan man undra.

Imorgon är jag ledig och jag har inte mycket på programmet. Får nog försöka mig på det här med Projekt Kök själv snart också. Min Byggare Bob har nog inte riktigt tid, förstår ju att det finns rätt mycket roligare saker att hitta på. Ryktas om att det ska bli strålande väder imorgon i alla fall.

Nu blir det till att sova.

Godnatt

Markus-dagen

Hej.

Rätt gött väder vi har nu för tiden va? Inte mycket att klaga på det inte.

Har väl inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. Jobbat lite ibland sen bara tagit det lugnt. Har kämpat hela veckan med att få ork att bära upp mina utemöbler. Har misslyckats vid tre tillfällen men igår hittade jag till slut krafterna, så nu är de på plats. Skulle städa min lägenhet igår också var det tänkt, men jag tyckte att det var roligare att städa trappuppgången så jag gjorde det istället.

På kvällen så hängde jag på Lollo, Pillan och Malin till Lövhult för lite promenad. De två sistnämnda fick för sig att springa lite så de försvann ganska snabbt iväg. Lollo och jag gick i lugnt tempo och försökte svara på de spännande frågorna som var uppsatta längs med vägen. Vi klarade första frågan och tyckte att det var riktigt roligt, men sen blev det helt plötsligt svåra frågor och då var det inte roligt längre. Det var skönt att komma ut och röra på sig lite i alla fall. Vid ett tillfälle passerade vi den omtalade hinderbanan. Det kändes rätt jobbigt att komma tillbaka till platsen där Lurre en gång försökte att ta mitt liv. Inte bara en gång, utan två gånger. Igår var jag inte riktigt mogen att gå fram till nätet där hon skurit ut "dödshålet" som jag föll igenom. Jag var inte mogen att stå på marken där hon desperat trampade på mina händer när jag överlevt fallet. Jag är idag bara glad att jag lever.

När vi ändå var ute i Lövhult så ville Lollo hälsa på sina kompisar. Först var vi lite tveksamma för de såg lite lömska ut, men när vi hade varit framme och hälsat så kunde vi konstatera att de var hur lugna som helst.

image96


Idag är det Markus-dagen!
Jag har fått massa gratulationer. T ex från Emelie, Liselott, Sarash och Tannen. Från mor och far fick jag precis ett kort på posten med lite lotter. Namnsdagen SKA firas, så är det bara så nu ska jag gå till Elsies och köpa med mig lite fika till jobbet.

Börjar väl bli dags för mig att göra mig klar för avgång. Ska bara skrapa mina lotter först.

Hajj Hajj!