Ett triangeldrama?

Mitt hus är till salu. 2,4 miljoner låg det ute för i tidningen idag. Det egentliga värdet går säkert bara upp till dryga miljonen, men har man mig som hyresgäst stiger ju summan direkt till minst det dubbla.

Det har varit en tung dag. Fruktansvärt tråkig och dyster. Vet inte riktigt vad det kan bero på faktiskt, men två personer i min omgivning instämde faktiskt helt tidigare ikväll. Förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon, annars kommer det bli en jobbig helg.

En läskig tystnad har spridit sig ikväll. Det blir bara mörkare och mörkare ute och tystnaden mer kompakt för varje dag som går. Det är nästan så att man saknar fjortisungarnas skrik och ljudet av deras mopeder som vanligtvis irriterar en under det ljusa sommarkvällarna. Det är så långt kvar till ljusa tider igen.

Lite roligt när jag vände på en av mina Loggböcker idag. På baksidan hittar jag ett namn och inte vilket namn som helst. En liten filur har nämligen varit där och kluddat dit sitt namn av någon anledning jag inte riktigt vet. Kanske kan personen själv göra ett uttalande och förklara sig? Kan ni förresten tyda det överstrukna lilla meddelandet högst upp? Har de här tre namnen något gemensamt? ETT TRIANGELDRAMA ala mellanstadiet? Döm själva...
Sovdags!

"Den mörka ängeln av Mari Ljungstedt. Cd 4"
3

Lurre Petterssons autograf.

960116

Hej Logge

Nu är allt klart. Jag ska få en kanin. Jag vet inte vad den ska heta. Den jag vill ha är brun. Mamma var rätt så tveksam men sedan sa hon ja. Idag ringde jag till Daniel och frågade fall vo skulle va men han skulle göra läxan och åka till stan. På NO/SOn håller vi på och pratar om kungar, det tycker jag är tråkigt. På fotbollen idag var Helena med, hon var jätte rädd för bollen men hon lyckades att nudda bollen 2 gånger. Den bästa tjejen på fotbollen är Sandra J. Hon har hitils gjort 4 mål och 2 assist.

960117

Hej Logge!

Nu vet jag vad min kanin ska heta. Om det är en flicka ska den heta Brumma eller Kajsa och om det blir en pojk ska den heta Pontus eller Kalle eller Mini-hopp tror jag. Efter rasten idag började Dan och Jimmie bråka. Majen blev jättearg. Om två sidor är du slut men lite till hinner jag att skriva. På fredag ska jag kanske på Minidisco i Nässjö. På lördag ska jag på Johannas fest hon ska ha för skojs skull. Nej nu ska jag gå upp och spela dator så HEJDÅ!

Det är BARA Johanna Bjerendahl som kan anordna en ordentlig fest på landet FÖR SKOJS SKULL! :)


Bara för att mina kära vänner från 4-6:an ansträngt sig så hårt att skriva fint så kommer här det första RIKTIGA smakprovet från min kära Logge. Inte alla som har LURRE PETTERSSONS autograf ska ni veta.


Det där var slutet på Logge nummer 2. Men var inte ledsna för det, nummer 3 väntar runt hörnet.

Nu är det dock dags att sova.

Natti
2

OS-fortsättning

Förra veckan var det meningen att jag skulle fixa till lite extra OS-stämning och laga mig lite OS-mat. Nu hann jag inte riktigt med detta så det fick bli dags idag istället. Inte för att jag haft någon speciell stämning över huvud taget de senaste två veckorna med tanke på våra svenska motgångar, men det är ju bara OS en gång vart fjärde år så va fan...

Det hela blev....GANSKA lyckat faktiskt. Vet inte riktigt vad jag missade för att det skulle bli lite smak på det hela. Fick dränka det hela i lite mer soya på slutet så smakade det ju i alla fall lite. Med tanke på att det hela tog över 24 timmar att laga (riset skulle helst stå ett dygn i kylskåpet) så hade jag förväntat mig en lite större upplevelse.http://www.tasteline.com/recept/kinesiskt_stekt_ris

Usch. Idag känner jag verkligen att jag inte gjort ett skit. Suttit och glott mestadels av tiden här hemma.
Eftersom jag var ytterst nära en försovning i morse så ska jag tänka på refrängen extra tidigt idag så att jag förhoppningsvis kommer upp i BRA tid imorgon.

Natti!