Energilös.

Lets make this out story, lets live in a glory.

Jag är mycket väl medveten om att jag lider av något slags sömnproblem, frågan är bara vad det störande momentet är. De senaste dagarna har jag vaknat upp ungefär en timma efter att jag gått och lagt mig och fått känslan av att jag har sovit färdigt. En hastig blick på klockan påminner mig förstår om att jag har hela natten framför mig och det bara är till att somna om igen.

Idag har jag inte lyckats hitta energin någonstans. Har inte riktigt fått igång kroppen utan gått på halvfart.
Antar att det kommer sådana dagar ibland och det får man väl helt enkelt acceptera. Solen strålade när jag vandrade hem från jobbet men det räckte inte riktigt till idag.

Efter städjobbet ikväll gick jag en skvätt till bowlinghallen för att bara sätta mig ner en stund och studera läget.
Blev bara kvar en liten stund innan jag vandrade hemåt  igen och istället ansåg att dagen var över.
Börjar ju sent imorgon så jag har ju egentligen massa tid kvar att hitta på något, men det blir nog sängen snart i alla fall. Fortsätta där jag slutade på min ljudbok som snart börjar närma sig sitt slut. Fortsätter jag i den här takten kommer jag ju att bli riktigt "beläst".

Helgen har än så länge inget mer än jobb att erbjuda. Känns rätt skönt att inte ha något uppbokat utan att bara ta saker och ting som det kommer. Kommer förstås att bli en del på jobbet så där går väl det mesta av krafterna åt.

Nje, jag går nog och lägger mig nu.

.

Snabb dag.

05.00. Ja, så tidigt var det när klockan ringde idag på morgonen.
Fast, det var lugnt ska ni veta, kroppen är inte medveten om vad som händer så det var inga problem alls att gå upp. Det var en oväntat lugn och tyst promenad till jobbet, inte det minsta lilla ljud som störde textraderna som lästes ur hörlurarna på min Ipod. Det skulle i så fall varit lite blåst när jag kom upp på Brobacken, inget härligt väder idag inte.

Det är ju faktiskt sjukt hur fort tiden går på morgonen. Helt plötsligt var klockan 12 och man hade varit på arbetet i sex timmar. De tre sista timmarna flög förbi de också och sen var det bara till att vandra hemåt.
Har försökt att vila en del i eftermiddag men inte riktigt lyckats slumra till. Lär inte ha så stora problem med det när jag snart går och lägger mig, är rätt så trött nu måste jag säga,

Nje. Sova får det bli.

Godnatt

Meningslösa dag.

Ja, mer meningslös dag får man väl leta efter. Har verkligen inte gjort ett skit idag.
Ställde klockan på 08 i hopp om att jag skulle orka upp och tvätta, det orkade jag inte.
Gick väl istället upp runt 10 när mor ringde och väckte mig, bestämde mig för att hänga med henne
på staden en skvätt. Vi gick lite på bokrean, letade lampa i lampaffären och så åkte vi till Mio för att för tionde gången i ordningen inte hitta något av intresse. Vi avslutade den lilla trippen på ICA.

Väl hemma satte jag igång att göra pastasallad med lax som jag planerat sedan gårdagen.
Upptäckte efter ett tag att det blev väldigt mycket sallad så jag försökte att bjuda in mina två grannar men ingen av dem kunde komma förbi. Får istället köra plan B, ta med mig matlåda både till mig och Sessan imorgon, brukar köra på den planen ibland och den funkar bra.

image81

Eftermiddagen har varit katastrof. Har verkligen inte gjort någonting. Suttit här och glott.
Gjorde ett mycket litet försök att rensa i min garderob, men det blev inte mycket gjort där inte.

Funderar nu på att besöka Odo och i brist på annat titta på bandy på TV.
Inte riktigt min grej kanske, men lite sällskap är väl alltid trevligare än att sitta här och glo.
Dock får jag inte glömma att jag börjar jobba klockan 06 imorgon, måste sova TIDIGT:.

Bäst att jag tar mig en macka innan jag vandrar ut i det härliga februativädret.

/M