Den omtalade hemkolaburken.

Finns inte så mycket att rapportera här tror jag. Inte precis hänt så mycket de senaste dagarna, mest jobb sådär.
Nedräkningen till semestern har väl börjat på riktigt, vet inte riktigt hur jag ska få semesterkänsla bara. Vet inte en enda som har semester samtidigt som mig (utanför mitt jobb alltså). Måste väl planera något att hitta på i alla fall. Bara att hojta om man vill hänga med på någon liten tripp. Eller stor tripp.

Bjuder på lite Logge istället i brist på annat:

951207

Hej Logge

Idag när jag var påväg hem från skolan så köpte jag en parisebulle. När ag kom hem så gjorde jag läxan och sedan skulle jag kolla på huset fullt. Till huset fullt åt jag min parisebulle, den var jätte-god. 17 dagar kvar till jul, oj så lite. Nu ligger Frasse här och gäspar. Jag gick ett brev från Lena idag, det var jätte-långt. Nu sover Frasse. Nu ska jag skriva om Frasse. Frasse är en golden retriver och han är världens gulligaste hund.

Hejdå Logge

951209

Hej Logge

Idag är det lördag. På morgonen var pappa och jag i Nässjö och handlade julklappar. Här är vad jag har köpt:

Pappa: - Toblerone och chokladpraliner

Mamma: - Dajmpåse och locköppnare

Helen: - Werters orginal

Jennie: - Pollypåse

Frasse: Ben och kycklingpip


951218

Hej Logge

Idag är det mondag och vi hade sovmorgon idag. Nu är det bara 2 skoldagar kvar sedan är det jullov. Till Mathias har jag köpt hockeybilder och en hemkolaburk. Jag vet vad Mathias har köpt till mig. Han har köpt en hemkolaburk också. På julafton ska vi åka till Helge, Mats och Mikael. Innan hade vi sparktävling hos Henke. Det var Jag, HC, MD, Matte och Henke som var med. Jag vann 3 gånger. Nej nu kan jag inte skriva mer så HEJDÅ LOGGE!

Haha, där kom den omtalade Hemkolaburken. Hur roligt som helst när jag och Sudden (Matte) bytte julklappar och ger varandra exakt samma sak. Nu var det väl inte samma hockeybilder i paketen, men i alla fall :)

Vi säger så!

Natti.
1

Maggan, my HERO.

Igår var det bröllopsdags. Mycket fint och mycket trevligt. Tänkte inte bidra med en längre rapport om detta. Först var det vigsel i Lönneberga kyrka, därefter mat och aktiviteter på Valhall. Åt gott, minglade flitigt och dansade en del. Hade en mycket trevligt kväll i vänners och släkts sällskap. GRATTIS Leena & Matias Tidman-Åberg :)

image103

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta vad det gäller ESC. Egentligen var det ju bara så väntat och det bästa som kunde hända. Svensk media är ju helt otroliga på att förstora allt så att vi intalar oss själva att vi är hur bra som helst och alltid är den som alla andra ska försöka besegra. Kan vi börja bli lite realistiska någon gång och få i alla fall en svätt verklighetsuppfattning? För mig finns det bara en vinnare, och det är Maggan. Tänk vad långt vi hade kunnat gå, men istället kom hon i skymundan på en bröllopsfest när hon kunde haft hela europa vid sina fötter. Maggan, du är min Hero.
Idag har jag varit en skvätt i sommarstugan och chillat lite. Nu ska jag strax till Odo och Sofi och kolla på film. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska slänga iväg ett litet sms till hon i huset jämte och se ifall hon vill tassa lite. Vi säger så!

Maaaaaggan, out of the light, like a star, like a HERO!
2

Bröllopsdags.

Då var det lördag och dags för bröllop. Verkar ju bli fint väder i alla fall och det är ju härligt. Mitt uppdrag som musikansvarig har jag förstås tagit på största allvar. Jag väntade självklart till sista kvällen för att vara så uppdaterad som möjligt på musikfronten (eller hur). Får tacka Willow som hjälpte mig med det sista inatt. Nu är det väl bara att hoppas att alla dansar. Önskemålen har ju varit ganska blandade så det blir ju ofta flera spännande övergångar. Kikki Danielsson, Björn Rosenström, Ebba Grön, Beatles, ZZ Top, Lillasyster, Avril Lavigne. Jag hade tillåtelse att ta med tre Britney-låtar och jag tog faktiskt bara med EN. Dock har det dykt upp ytterligare en mix av en annan låt nu när jag lyssnat igenom alla, men det visste jag faktiskt inte.

Gårdagen spenderades på jobbet och därefter cyklade jag hem med full fart. När jag precis stigit innanför dörren och slappnat av så ringer telefonen och Lina vill att jag ska komma och bowla. Det är bara att bege sig iväg på cykeln igen och få upp flåset. Bowlade med Lina, Hille och Rille och sen åt vi på Greken.

Bäst att jag fixar det sista och packar ner datorn.

Tjohej
1