Vansinnisch Joppe.

Kampen för att få ut Joppes tänder fortsätter och vi har nu övergått till tennisbollen som leksak. För er som trodde att Joppe var en supersnäll och söt liten valp som inte gör ett endaste litet ljud ifrån sig (om det nu finns några kvar som verkligen tror det) så kommer här beviset på motsatsen. Joppe är vansinnisch på bollen :-)GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
3

Joppe luktar apa.

Idag har jag och Joppe varit ute på promenad med hela Norrbodamaffian. Maffiabossen Nicky höll täten hela vägen medan flickorna Thiva och Thelma höll sig på sin kant. Eftersom Joppe är relativt ny i gänget håller de fortfarande på med hans inträdesprov. Detta innebär i stora drag att gå lugnt och snällt en bit ifrån alla andra. Inte vara jobbig och absolut INTE äta de andras mat. Hur Joppe ska klara av det sista vet jag faktiskt inte...

Annars så har vi dragkamp dagarna långa. Lilla Joppe börjar få nya tänder, men han vägrar att göra sig av med de gamla. Detta (kanske i kombination med dålig tandborstning) gör att han luktar apa i munnen. Funderade ett tag när det luktade som mest att blanda i lite Listerine i vattenskålen, men jag tror inte det skulle vara så populärt hos varken Joppe eller alla djurvänner där ute, hihi.Nu ska vi fortsätta med lite dragkamp. Jag SKA ha fått ut den där superlösa tanden innan kvällen är slut. Dags för Wilson att komma hit och busa lite nu och rycka lite tänder.

5

Dagens dikt - Bäverdikten.

Kära vänner. Det är dags för den sista dikten ur diktboken. Och jag har förstås sparat det bästa till sist. Den här dikten har ALLT helt enkelt. Sommar, färger, flickor, BÄVRAR och såklart är den helt obegriplig. Enjoy!


Sommaren är skön
Marken är grön
Marken är fin
Fram hoppar bävrar

Det var en flicka
som hette Åsa
Och hon älskar rosa
Marken är grön
Det tyckte hon inte var skönt.Varför kan det inte hoppa fram bävrar sådär lite oftare?


1