Someday!

Ikväll är det dags! Min kära vän Norris och hans gäng ska tävla i Melodi Grand Prix, danska motsvarigheten till Melodifestivalen. Det var ju egentligen meningen att jag skulle publicera en EXKLUSIV intervju idag, men jag har helt enkelt blivit totaldissad. Nu är jag ju inte den som är bitter så jag tänker vara så snäll och hejja lite på dem ändå.Det är bara att hålla tummarna för Hera Björk ikväll. Och befinner ni er i Danmark så är det bara att rösta!

Här går det att lyssna på låten:

http://www.dr.dk/melodigrandprix/forside2009.htm?play=%2FForms%2FPublished%2FPlaylistGen.aspx%3Fqid%3D898225Lycka till då Norris, och ni andra också förstås!

Önska gärna lycka till genom att skriva en kommentar här i bloggen så skickar jag hälsningarna vidare!

/M

RockbandSpelat Rockband för första gången ikväll. Gitarrerna höll jag mig borta ifrån, är inte riktigt min grej, men trummorna lyckades jag faktiskt klara galant. Kryddade framträdandet genom att klä mig i en snygg hatt som Mattias hade till hands.

Nu gäller det att ladda om inför morgondagen. Vet inte hur jag ska lyckas än riktigt, men på något sätt ska det väl gå vägen. Borde kanske kolla upp hur tågen går och ordna min hemfärd ganska snart.

Vi säger så!

/Rock-Markus

Harry Potter!


(Klicka på bilden för att komma till artikeln)

GUD vad jag började längta när jag fick se den här bilden på Aftonbladet.se imorse. Det är inte långt kvar nu, fast det känns som en evighet med tanke på hur länge sen det var förra filmen kom. Men, ska det vara bra så ska det väl ta tid.

Nu var ju inte artikeln positiv på något sätt eftersom en stuntman kommit till skada under inspelningarna. Vi får bara hoppas att det går bra.

Nu fick jag TVÅ paket i brevinkastet, måste inspekteras.

/M
1