Ni trodde...

7434310426dac7e1e585e452230693f4.png

Ni trodde väl inte att ni skulle slippa ett matkort? Nu blev det i alla fall ett på efterrätten. Såhär gör man på en buffé när man blandar allt som finns i en enda liten skål, se och lär. Jordgubbstårta, chokladpudding, marängswiss och allt annat gott. Fast för mig kallas detta inget annat än huvudrätten!

1

Välkommen till...

62d68cefde07d57ba38c5446ceee08c4.png

Välkommen till min hytt och mitt lilla fönster med utsikt över Östersjön. Jag har konstaterat att jag lämnat kameran hemma, men har med mig laddaren. Kan ju alltid vara bra att ha. Har redan ändrat uppfattning om kryssningen, de spelade nämligen CARRIE UNDERWOOD uppe i baren innan. Jag tog ett tag innan jag faktiskt fattade att det var sant. Måste ju nästan varit unikt i Sverige. Ett riktigt Halleluja Moment. Nu ska jag inte sitta här och knappra längre utan upp på däck och vinka hejdå till Stockholm...

Birka Paradise...

3f5fc2d6072c3b66231bfdd6b5ee1d86.png

Birka Paradise heter båten, Lapin Kulta ölen. Och så en chilinöt på det. 40 minuter till avgång och jag funderar redan starkt på att hoppa av. Världens jobbigaste människa befinner sig på båten. Ni vet en sån där som pratar dubbelt så högt som alla, applåderar 10 sekunder längre, ställer sig upp och skriker mitt i kryssningsvärdens välkomsttal, skojar med allt och alla men ingen tycker det är roligt. Ja, man skulle kunna tro att det är jag om 20 år, men kära vänner, börjar ni se allt för tydliga tendenser till detta, skjut mig eller säg i alla fall till i tid... Aja. Får hoppas att man inte är på samma ställe som denna människa hela resan, men jag brukar inte ha tur med sånt tyvärr. SKÅL!