I skuggan av floden

Jag har väl aldrig varit direkt känd för att läsa mycket böcker, men en och annan har jag väl hunnit med under min livstid. När jag var liten fastnade jag speciellt för en bok som skulle bli en favorit. Min syster var medlem i Polluxklubben och fick hem böcker därifrån. En gång bestämde jag mig för att läsa en av böckerna hon fått, typ den enda som inte hade orden häst eller ponny i titeln. Det blev "I skuggan av floden". Jag har säkert läst denna lilla bok fem gånger, men nu är det förstås många år sen sist. När jag ikvll fick syn på den i bokhyllan så var jag ju helt enkelt tvungen att läsa den ännu en gång och den var minst lika spännande som jag minns den. Det enda som var annorlunda var att den tog en timma att läsa istället för några dagar eller en vecka. Kanske hittar jag fler skatter i bokhyllan imorgon.
Finns Polluxklubben fortfarande kvar förresten? Det borde ju Kicki veta i så fall.
Får fråga henne imorgon om hennes döttrar tjatat om medlemskap där.

/M

1

Det var en gång en bild... [06]

Vad är det för en dag? Vad är det gör en dag?
Det är ingen vanlig dag för det är Norris födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Vad passar inte bättre än att bjuda på en liten tillbakablick då?

Det var en gång en bild...

på Norris.
Grattis!

.

Jobbat ifatt.

Det är lite roligt att man kan bli så trött av att vara ledig. Jag har verkligen inte gjort någonting idag och ändå sitter jag här och gäspar. Antar att det blir så när kroppen är i viloläge mest hela tiden.

Jag började dagen med att bli intervjuad mellan klockan 10.00-11.00. Två tjejer som skriver en uppsats på högskolan ville veta lite om hur jag ser på bloggandet och hur det påverkar min vardag. Klart att jag ställde upp när de frågade.

Resten av dagen har jag jobbat på att komma ifatt med alla mina program. Har haft all teknik emot mig i nästan en vecka nu och då är det klart att man hamnar lite på efterkälken. Idag har jag till slut lyckats lösa problemet och jag är näst intill ifatt i allt jag följer. Något som är positivt med den lilla förseningen är ju att jag inte behöver vänta mer än någon dag förrän jag får se fortsättningarna. Wie!


.