Den bästa sommaren.

Jag har verkligen haft den bästa sommaren. Idag är väl bara ytterligare ett tecken på det Dagen började ju i alla fall med sol och jag tycker att det verkar ganska lovande inför kvällens grillning. Jag menar, det har ku inte regnat nåt under mina 4 veckors semester så varför skulle det göra det idag när jag ska vara ute en skvätt...


Regn är för andra semesterfirare, jag jobbar bara med sol och uppehåll i år :-)

Min lekstuga.

Det är ju lite komiskt. Satt kanske två timmar i går kväll och försökte lösa mitt lilla tekniska problem på datorn. Det gick helt enkelt inte. Sovit några timmar och tänkte bara för skojs skull gå in och testa igen. SJälvklart fungerar det nu. Gillar när saker och ting fixar sig självt medan man sover.

Hittade förresten det här roliga nätverket när jag var på stan i går. Kul att alla tänker på mig så att jag kan surfa in på nätverk vart jag än befinner mig. Lite felstavat namn, men det är jag ju van vid.Dags att försöka vakna.

Tekniska problem.

Blä!

Skulle skrivit lite ikväll men stötte på lite tekniska problem som gjorde detta omöjligt. Kanske inte omöjligt, men tillräckligt komplicerat för att jag skulle tappa intresset och helt enkelt inte orka bry mig längre!

Lika bra att sova istället så att jag slipper irritera mig. Är ganska duktig på att vara irriterad den här veckan och jag har en känsla av att det kommer att hålla i sig dessvärre.

Men imorgon blir det fest. Tjohej!

Gowdnite