Joppe & Wilson

Äntligen vår i luften och de små jyckarna kan springa omkring och leka utomhus så mycket de bara vill.
Det kan de förstås göra året runt, men Joppe är lite larvig vad det gäller snö, och det är ju inte lika roligt att sitta ute i trädgården när det är kallt och dant.

Här kommer i alla fall några bilder på de små liven.
Inte så lätta att fotografera eftersom de väldigt sällan ligger still.

.

Här var det påskfint!

Det är nästan så att jag får tårar i ögonen, det är så vackert.
Inte trodde man för några år sedan att jag skulle ha påskfjädrar i min lägenhet, jag som är en stor motståndare till själva pyntdelen när det gäller de flesta av våra traditioner. Hittade även fram ett ägg i garderoben, dessvärre är det alldeles tomt, men om det är någon som vill komma hit och fylla det så går det alldeles utmärkt!Fortsätter jag såhär så står det väl en midsommarstång på min balkong lagom till midsommar.

.

Gäsp.

Det känns som att det var massa små saker jag skulle blogga om, men nu verkar jag ha glömt bort varenda en. Jag är så fruktansvärt trött så det finns bara inte. Egentligen har jag väl ingen anledning att vara det, men när jag har varit ledig en hel dag får jag helt enkelt svårt att sova. Och när jag vet att Joppe har ätit bark och någon gång under natten kommer att komma fram till att bark inte är bra för magen så blir det ännu värre att sova. Joppe kom fram till detta en stund efter midnatt.

Gäsp.

Ah, måste ju sätta fjädrar i mitt påskris.
Påsken är ju snart slut.

.