Dagens Nässjö-Twitter [08]Haha. Idag är det riktigt roligt att kolla Twitter med anknytning till Nässjö. Tågen är inställda och försenade överallt och svordomarna haglar med jämna mellanrum. Många verkar också ha fastnat just här i Nässjö. Inte minst Gudrun Schyman som suttit i Nässjö lite för många timmar och inte blivit så jätteglad. Go Gudrun!Vem vet. Kanske sitter hon där än?

.

Evig kärlek! <3

Jag hade visst fått en liten present på jobbet idag. Som vanligt förstår jag ingenting, men det är ju inte ovanligt.Bhakti - The Art of Eternal Love.

Jag vet inte om det är Sanna som skrivit boken i skolan om sin eviga kärlek till mig, hon håller ju på med magasin och grejer så det kan ju mycket väl vara så. I så fall tackar vi för det, bra jobbat Sanna, jag gillar dig också.

Mysigt att det är lite kärlek och hjärtan på jobbet i alla fall.

.

Skadad.
Jag är skadad. Överallt. Mina hjärnskador får vi ta upp i ett annat inlägg för det har vi inte tid med nu. Det är mina stackars händer som för tillfället lever ett mycket hårt liv. Till att börja med så är min högra tumme allvarligt tilltygad. Detta är vad vi kan kalla en idrottsskada som sakta men säkert blossat upp efter att jag genomfört lite materialbyte. Min tumme skriker efter hjälp och det måste den också få ganska omgående.

Skada nummer två finner vi på vänster pekfinger som jag drämde i mors hushållspappershållare, ni vet den där taggiga modeller som ligger på väggen så man smidigt kan riva av papper. Det gjorde ont och det kom blod. Mors tröstande ord var: "Den har hängt där i hur många år som helst och jag har då aldrig slagit i den"

Till detta kan jag idag tillägga två styck färska arbetsskador. En knivskada och en piasavakvastskada. Den sistnämnda uppkom när jag var jätteduktig och sopade av cointainern från all snö. Skulle ta ett nytt ordentligt tag om borsten och självklart var det världens vassaste speta just där. Jag straffas då alltid.

Imorgon ska jag ta det försiktigt. Inget sportande. Inga piasavakvastar och försiktigt med kniven!

1