Åren till 53 går fortare än man tror.

Skulle godkänna min deklaration igår, vet inte varför jag väntat så länge, men jag hade väl helt enkelt glömt av det. Skulle först göra det genom iPhone-appen men den var helt vit så fanns inte mycket att göra där. Nästa steg var att försöka sms:a, och det skulle ju gå hur smidigt som helst. Jag följde instruktionerna väldigt noga. Kanske lite väl kanske med tanke på att jag t om skrev in personnumret som stod som förslag i instruktionerna. Hihå!Ibland är det lite roligt att vara blond!

.

Tack för polkagrisarna!

Nämen, klockan är snart halv 3. Vet inte vad jag gör vaken egentligen, men har ingen lust att sova. Men, det ska jag förstås göra alldeles strax och då lär jag somna ganska omgående.

Engis kom och räddade min fredagskväll en aning i alla fall. Den var egentligen för sen att rädda eftersom jag näst intill kommit ner i avgrunden av min bitterhet. Men jag ville ha polkagrisar och han fixade det. Jag svalde fem stycken hela, sen tröttnade jag.Vi hann i alla fall med en film, ett avsnitt Glee och ett avsnitt Big Brother. Den här tiden på året är väldigt hektisk för mig, och jag hamnar alltid efter med allt jag försöker att följa. Efter att Telia tog bort TV11 tittar jag nu på alla veckans BB-avsnitt på en och samma gång. Får bli tre avsnitt imorgon så jag är ikapp tills på söndag.

Nä fy, jag vet inte vad jag skriver.
Och imorgon är det ju familjemiddag och allt.

Godnatt.

Du är bara en produktplacering.

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det blev ju ungefär som vanligt när jag vill ha en rejäl köttabit och lite umgänge. Ligger i sängen och tuggar tuggummi och kikar efter ojämnheter i taket. Någon köttabit blev det förstås inte. Mjea, beror kanske lite på hur man ser det. Nudlar och köttbullar, bästa fredagskrubbet ever.Flaskan till vänster är endast produktplacering.

Ikväll har jag bestämt att MAJ ska bli bästa månaden ever och att alla ni som inte bryr er i alla fall kan bry er ännu mindre eftersom den kommer att bli så himla grym eftersom jag inte kommer bry mig om er över huvud taget. Känn på den ni!

Inte alls bitter i kväll. Inte alls.

Ibland undrar jag om inte vissa personer i min omgivning endast är produktplacering.
Så är det nog.

.

1