Lady Gaga - Born This Way

Ja. Gaga har gjort det igen. Men mjea, eftersom jag inte riktigt fastnat 100% för denna låten så blev inte musikvideon lika fantastisk som t ex Bad Romance och Alejandro blev. Men Gaga är alltid Gaga.Vilken är din favoritvideo med Lady Gaga?

.

Meningslöst.

Om man skulle ta och skriva ett helt vanligt inlägg för en gångs skull. Ja, inget om Big Brother och heller inget om mat, chips eller om Joppe. Han sover förresten här jämte så inte så mycket att nämna om honom.

Jag är hur trött som helst. Har varit en hård måndag med över fyra timmars slit på jobbet, inte konstigt att man blir trött. Sen har jag bjudit Jowhan och Buffy på pitabröd, det var gottigott faktiskt.

Imorgon är det egentligen min lediga dag, men jag får inte vara ledig för det. Snyft. Sånt borde ju vara förbjudet.

Shit vad meningslöst detta blev.

Roligt förresten att så många från Villagatan 15 tog sig tid att titta in här, nästan full pott ju. :)
Nu vet jag ju er Melody Club-status. Jag hör av mig när jag har nåt nytt att undersöka!

.

Joppe - Fast bakom soffan.

Joppe är på gång idag. Han har fått ett sånt där Joppe-ryck igen. Vi satt i soffan när han plötsligt fick för sig att han skulle ner bakom soffan. Det går inte att gå in bakom soffan, utan enda möjligheten att komma dit är att hoppa ner. Sagt och gjort, det gjorde Joppeliten utan att förstå att det inte går att komma upp igen på egen hand. Där fick han sitta en liten stund och skämmas innan jag förstås hjälpte honom upp. Då hoppade han ner IGEN. Jag hjälpte honom upp ytterligare en gång och berättade för honom att det inte är en bra idé att hoppa ner där. Jag tror han förstod andra gången.