Lera överallt.

Det var riktigt tungt att gå upp idag men det gick till slut. Sen var det bara att klä på sig och ge sig ut i leran. Det är verkligen lera överallt i den där staden och även att jag valde att gå endast på trottoarer och gator idag lyckades Joppe bli lika svart för det. Vinter eller vår tack, och skippa övergångsperioden.Dags att ta tag i den här dagen.

.

3

Hört i omklädningsrummet.

Yes! Det är ju faktiskt småttingarna som säger de roligaste sakerna, men också de mest chockerande. Jag vet inte riktigt vad de får allt ifrån. Igår kom t ex den här:End of story där, men det är inte annat än man blir lite nyfiken. Vad hade pojken egentligen gjort utanför omklädningsrummet för att förhindra detta? Placerat en vakt eller satt upp något speciellt stängsel?

Dessvärre fick jag aldrig reda på detta eftersom det direkt efter övergick till "först in till duschen är bäst".

Barn, är de inte för härliga?

(Hm, det här att jag just googlade "Simhall barn" för att hitta en passande bild till inlägget är väl ändå OK? Eller, har något slags filter snappat upp detta nu och jag har hamnat på något svart lista hos farbror blå?)

Hur testar du?

"Den trygga familjefadern" kontaktade mig för några dagar sedan och undrade hur han skulle göra för att få testa lite grymma produkter. Jo, fyll bara i formuläret här över och följ instruktionerna så kanske det blir just du som får vara med och testa en ny smakupplevelse från Gevalia.


Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson