Joppe - Falskt anklagad.

Stackars Joppe!

Ja, den här gången är det faktiskt synd om honom på riktigt. Han har idag blivit anklagad för att ha gjort en annan hund med hundbäbisar! Bara för att hon fått massa extra gott ur kylskåpet senaste tiden och blivit lite rund om magen. Nu ligger det ju till såhär att Joppe, likt hundtjejer (och andra tjejer) inte hoppar i säng med vem som helst. Han har liksom som  alla vi andra killar vissa kriterier som måste uppfyllas.Som ni ser är Joppe jätteledsen och jag har fått trösta honom ända sedan jag kom hem.

Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska gå vidare med det här än.

En ursäkt kanske vi kan börja med?

.

2

Joppes och pinnen.

Vaknade upp alldeles för sent idag och ont i hela kroppen efter gårdagens mycket hårda träningspass. Skulle egentligen till gymmet idag, men valde faktiskt att skolka. Tar nya tag imorgon!

Istället blev det en runda runt sjön med Joppelito. Vi träffade på Joppes favoritpudeltjej som ställer sig på bakbenen och snurrar runt varje gång hon träffar Joppe. Beter sig som tjejer i allmänhet helt enkelt, gör allt för att få ligga. Men, det blir inga Joppebebisar där inte... (Och inte för Tuss heller).

Joppe hittade en pinne som han tog med sig hem. Ville ta med den in i lägenheten, men där satte jag stopp. Den ligger utanför ytterdörren nu så vi kan leka med den när vi går ut nästa gång!Nu ska vi gå till insamlingen, sen är det dags för lite jobb.

Tjohej!

Melanie Wehbe - IrresistibleJag har skrivit ett inlägg om Melanie Wehbe och hennes singel Irresistible för ett tag sedan när hon släppte en video på Youtube. Sen dess kommer jag på mig själv nynnandes på låten ganska ofta. Nu finns den äntligen både på Spotify och iTunes så det är bara in och lyssna. Melanie har vunnit Coverjakten i Vakna med The Voice och var med i senaste säsongen av Idol där hon blev bland de sista att få lämna innan liveprogrammen.

Melanie är sjukt bra kompis med min bloggkompis Storbloggaren så man kan typ säga att jag och Melanie är bästa kompisar. Eller inte då. :-D

Lycka till med allt Melanie och hoppas det går toppen för dig!.
2