Joppe - Dogolympics.

Olympiska spelen i London börjar närma sig och det är ju då också på tiden att jag börjar träna upp Joppe inför DOGOLYMPICS. Han är inte riktigt i högform än kan jag ju meddela, men det går framåt.
 
Vi har börjat lite smått med Agility. Vi har ett hopphinder och en tunnel som han nu börjar behärska.
 


Det går ju förstås att fuska också...
 
Undra vad vi ska hitta på mer för grenar...
 
 
 
Agility - Björkeby - Blogg - Donnemilen - Hund - Jack Russel - Joppe - Landgren - Markus - Nässjö - Rädda - Sommar - Sommarstuga - Terrier
1

Joppes sommarlov.

 
Joppe då?
 
Lätt att glömma bort honom när han är en sån liten bebis. Men han har ju sommarlov och chillar mest ute i sommarstugan. Han underhåller sig med aktiviteter som att jaga flugor, jaga myggor, jaga fåglar, jaga bilar, jaga getingar, jaga solkatter, jaga skuggor och rulla sig i gräset.
 
 
 
 
Han har det nog ganska bra ändå.
 
 
Följ oss på Bloglovin
Björkeby - Blogg - Donnemilen - Hund - Hundgodis - Husdjur - Jack Russel - Joppe - Landgren - Markus - Nässjö - Rädda - Sommarstuga - Terrier

Skräckbesök mitt på ljusa dagen.

Nej, nu börjar det spåra ur fullständigt här. Inte nog med att jag haft mardrömmar de två senaste nätterna. Precis nyss, mitt på ljusa dagen höll jag på att av skräck när jag för en hundradels sekund tyckte mig se en gestalt i mitt vardagsrum. Antingen är det hela det här huset som är hemsökt, eller så är det jag som är förföljd.
 
 
 
Det är inte roligt längre :(
Blogg - Dröm - Dö - Landgren - Mardröm - Markus - Nässjö - Scream - Spöke
2