Tillbaka i verkligheten.

Jag har varit lite seg sen jag kom hem från Miami. Antar att jag inte riktigt är på banan efter tidsskillnaden. Det gick i alla fall bra att jobba igår igen, men sen dess har jag varit konstant trött. Tur jag har ytterligare sovmorgon att se fram emot.
 
Idag har jag spenderat hela dagen i byn. Jobbar på att ta igen många av mina serier och börjar komma ifatt ganska bra. Joppe och Sofia har varit sällskap idag också.
 
 
De har flera gemensamma intressen faktiskt. Båda gillar att leka med samma leksaker och båda gillar att äta och blir ledsna när maten är slut.
 
Ska avsluta kvällen med några avsnitt till, sen blir det sängen för min del!
 
.
 
 
Blogg - Grimstorp - Jack Russel - Joppe
1

Midnight madness!

Befinner mig mitt i något som går under namnet Midnight Madness. Black Friday i USA och alla shoppar som galningar. Själv är jag förstås lugnet själv och stressar inte upp mig i onödan.

Vi har för övrigt lämnat Miami bakom oss och befinner oss nu i Orlando. Jag har skött mig ganska fint på de amerikanska vägarna och endast behövt göra två U-svängar.

Hotellet vi bor på här har dessvärre inte Wi-fi men jag är ju på semester så jag behöver ju inte sitta på nätet hela tiden.

Imorgon ska vi åka och hälsa på Harry Potter och hans vänner :)

Vi får se när ni hör från mig nästa gång, nu måste jag fortsätta att vakta påsarna här.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/162890/images/2012/pic_50af09bfddf2b35ffb0039af.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/162890/images/2012/pic_50af09bfddf2b35ffb0039af.jpg" class="image">

Poolhäng.

Igår var det mulet hela dagen men det gjorde faktiskt inget eftersom vi satt i en bil sisådär nio timmar. Idag är allt som vanligt igen, blå himmel och strålande sol. Poolhäng känns helt rätt.

Min plan för dagen är inte helt bestämd än, men det är ju ganska skönt att ta dagen som den kommer.

Har gjort mitt första dopp i poolen i alla fall och det var ju inte fy skam.