Laddar för fest!

Ledig lördag, solen skiner och himlen är blå lite här och där. Inte ens halva dagen har gått, men jag börjar redan bli lite trött. Var ju uppe i ottan idag för att hinna till Thimons innan 9.30. 20% rabatt och det vill man ju som smålänning för allt i världen inte missa.
 
 
Sen blev det ett litet stopp på Önska som hade REA idag, köpte lite presenter. Annars har det mest varit chill.
 
Laddar för inflyttningsfest a la DeMellgard!
Kommer bli fantastiskt skoj!
 
.
Fika - Nässjö - Thimons

Nya produkter att testa.

Efter jobbet ikväll har jag varit på lite jakt i Nässjö. Har haft massa kuponger liggandes på produkter jag fått i uppdrag att testa så det var väl lika bra att ta tag i detta. Det blir alltid lite krångligt dock. Willys kanske inte har fått in den nya produkten och då blir det till att åka till ICA. Och även om ICA har fått in produkten så är de den enda butiken som inte står listade att de tar kuponger via SMS och då kan jag ändå inte hämta ut produkten där. Sen visar det sig att Willys var butiken som fått in flest av produkterna i alla fall.
 
Aja, jag lyckades få tag i allt jag sökte förutom ett speciellt paket Becel som inte fanns i någon av butikerna. Nu blir det till att sätta igång och testa lite.
 
 
 
 
Becel - Blogg - Frebaco - ICA - Müsli - Nässjö Kommun - Pro - Smartson - Test - Testpilot - Valio - Willys
1

iTunes - Jag hatar dig.

Suck. Jag har alltid hatat iTunes. Det gör alltid mitt liv så komplicerat. Hur svårt ska det vara att själv bara dra över det jag vill ha och inte dra över det jag inte vill ha. Jag kopplar in min iPhone endast i nödfall till iTunes eftersom jag vet att jag kommer ångra det efteråt. Förra gången försvann samtliga av mina foton och jag kunde aldrig få tillbaka dem. Den här gången är alla appar borta och jag måste nu betala för de jag köpt igen. Ändå kom frågan upp:

"Du har appar som inte är överförda, vill du föra över dessa nu? Annars riskerar du att få betala för dem igen"
 
JAAAAA! Jag svarade JAAAAA! Hur svårt ska det vara att förstå det och inte ta bort alla mina appar både från iPhonen och från iTunes då?
 
 
Skitroligt verkligen.
 
Suck, jag blir alltid helt orkeslös när något sånt här händer. Luften går liksom ur helt.
 
Jag får väl kolla igenom vuxenskolans studieprogram och se ifall de har någon kurs hur iTunes fungerar egentligen, för jag verkar vara alldeles för dum för att göra rätt helt enkelt.
 
Blä!
iPhone - iTunes
2