Joppes första fylla.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig heller för den delen, men Valborg hemma i soffan med hämtmat från Coco Thai och en skål med naturgodis kunde jag nog inte ens föreställa mig när jag vaknade i morse. Men det funkar, för det måste funka.
 
Har i alla fall haft Joppe som glatt sällskap. Hittade den lilla filuren i soffhörnet när jag kom hem. Hade visst varit lite fest med "gänget" och Joppe hade snattat husses öl. Han fick sig förstås en rejäl uppläxning och får inte ta hem några kompisar under en hel månad. Han har också köttbulleförbud året ut.
 
 
Hur hanterar ni andra föräldrar det när tonåringarna börjar dricka alkohol? :)
 
 
Blogg - Coco Thai - Hund - Jack Russel - Nässjö - Terrier - Valborg

Mama & House at the End of the Street.

Igår blev det lite filmkväll med Maria och Millan. Av någon underlig anledning slutade med att vi tittade på två skräckfilmer.
 
 
 
Båda filmerna var väl lite sådär, men hyffsat bra i alla fall. Mama var nog lite läskigare enligt min uppfattning. Men det har nog mest att göra med att den innehöll läskiga barn. Hur hittar de alla?
 
Har otroligt nog lyckats klara mig både från mardrömmar och besök av monster inatt i alla fall.
 
 
P.s. Ett litet tips. Kikar du på Mama och samtidigt tänker dig att det är Beyoncé som är Mama så blir filmen genast både skräck och komedi. Himla roligt faktiskt. Du bör vara riktigt trött också för att ens komma på en sån idé. D.s.
 
 
 
Blogg - House at the End of the Street - Jennifer Lawrence - Mama - Skräckfilm

Kettlebell och Recovery-Pro.

Jag vet inte om det fortfarande är semesterveckan som spökar. Det borde ju inte vara det, men jag har varit riktigt trött på morgonen hela veckan. Idag tog jag mig i alla fall upp och gav mig iväg på ett pass Kettlebell. Det var ett tag så roligt att kunna vara med igen. Förstår inte vad allt nytt folk kommer ifrån bara. För ett halvår sedan var det alltid samma personer på passen, nu var mer än hälften nya.
 
Idag körde jag för första gången flera av övningarna med 16 kg istället för 12 kg. Mest på styrkeövningarna eftersom jag själv har mest problem med svingarna där jag fortfarande måste köra lite lättare. Men framsteg är ju alltid roligt. Ska försöka att jobba in svingarna med 16 kg också för att testa hur det känns.
 
 
Öppnade ännu en ny påse idag från mitt vinstpaket från Gymgrossisten. Idag blev det Recovery Pro-banana. Kikade igenom mina kartonger lite och verkar som jag bara har smaken banan. Första klunkarna var riktigt goda faktiskt, men sen blev det lite mycket banan. Hoppas att jag lär mig att tycka om den. Det ska nog lösa sig!
 
Nu blir det en liten sväng till byn.
 
 
 
 
Gym - Gymgrossisten - Kettlebell - Markus 2.0 - Nordic Club - Nässjö - Recovery-Pro - Träning