Mot Eksjö Stadsfest - I limmo och helikopter.

Jag har aldrig varit på Eksjö Stadsfest. Lite dåligt kanske eftersom det ligger i närheten, men det har helt enkelt inte blivit av. Hade inga planer på att gå i år heller, men någon annan hade andra planer. Sessan och jag råkade kamma hem vinsten på Rix Fm att få åka helikopter till hela kalaset och biljetter förstås. Då går det ju helt enkelt inte tacka nej. Nu har vi även fått en limousin som kommer och hämtar oss. Så klockan 17.00 blir vi upphämtade på Stortorget här i Nässjö om det är någon som vill komma och vinka av oss!
 
Vi vet inte så mycket mer faktiskt, men de har lovat att ta hand om oss hela kvällen så det får vi ju hoppas att de gör. Högsta vinsten i detta är förstås att de även skjutsar hem oss efter kalaset.
 
Hoppas på en riktigt trevlig kväll, helst utan regn. 
Lär väl kanske lägga upp en och annan bild på Instagram om jag kommer ihåg.
 
 
 
 
 
 
 
Blogg - Eksjö - Eksjö Stadsfest - Nässjö - Rix Fm - The Sounds
1

Dagens Ebert - Trummisen

Godmorgon!
Eller, jag vet faktiskt inte ifall den är speciellt god, jag måste fundera på det ett tag.
Det har varit en hård natt.
 
 
Frukost nu, sen hoppas vi på en toppendag!
 
 
 
Blogg - Ebert - Nässjö - Smt - Smålandstidningen - novelletten

Sportstyler - Vinn träningskläder för 10 000.

 
 
Jag är med och tävlar på SPORTSTYLER om träningskläder till ett värde av 10 000 kronor. 
Rösta på mitt bidrag genom att klicka på röstningsknappen här under! 
 
Rösta på mitt bidrag!
 
 
Det senaste året har jag verkligen tagit tag i det här med träningen och varje vecka gör jag framsteg. För varje dag som kommer känner jag mig mer och mer motiverad och över det stora hela mår jag mycket bättre. Jag äter mycket bättre kost, men är förstås inte perfekt. Jag mår mycket bättre, känner mig piggare och jag tror även att sömnen börjar ordna upp sig. Om det sistnämnda har med träningen att göra kan jag förstås inte svära på.
 
Mycket träning ger mycket tvätt, så några nya uppsättningar med träningskläder skulle ju inte vara helt fel inför hösten. Det finns ju roligare saker att göra än att tvätta varannan dag. Jag har inte riktigt lagt pengar på nya träningskläder på väldigt länge, så garderoben skulle verkligen behöva bytas ut. 
 
Jag har satt ihop tre olika set med kläder för olika tillfällen.
 
 
 
 
Klicka på produkterna för mer information.  
 
Jag älskar att springa, men fokuserar just nu mer på styrketräningen. Självklart ger jag mig ut då och då på en runda i alla fall. Eftersom jag tidigare haft lite problem med löparknä är skorna det viktigaste för mig. Jag behöver ett par riktiga löparskor som passar mina fötter så att jag inte får problem igen. Jag sprang till en början i vanliga gympaskor och det fungerade helt enkelt inte. Jag springer helst i kortärmat, men det håller förstås inte när det börjar bli lite kyligare ute, även om du blir varm när du springer är det faktiskt inte OK att ha short och kortärmat när det är kallt ute. Mössa är det som gäller i vinter, och glöm inte reflexerna.
 
Setet jag valt här över känns fräscht och snyggt. Passar perfekt på löparrundan. När det blir lite kyligare lägger jag även till en löparjacka så är outfiten komplett. 
 
 
 
Klicka på produkterna för mer information.
 
Jag har som mål att träna i alla fall fyra dagar i veckan. Det håller inte alltid, men det är ju som sagt ett mål så något jag hela tiden jobbar med. På gymmet gillar jag det enkla. Short och T-shirt. Shorten får gärna vara lite längre så att jag inte bländar alltför många med mina långa bleka ben. T-shirten ska sitta bekvämt och skorna ska vara lätta och sköna. Jag har ibland problem att det sliter en del på mina händer när jag lyfter stänger, då är det perfekt med gymhandskar för att händerna inte ska ta så mycket stryk. Utöver detta har jag alltid med mig vattenflaska, handduk, hållare till mobiltelefonen och hörlurar. Musik på gymmet är ett måste för mig. 
 
Produkterna ovan känns helt rätt för mig. Enkelt, snyggt och lätt att underhålla. Passar både på gymmet och på ett pass box eller kettlebell. 
 
 
 
 
Klicka på produkterna för mer information.
 
När jag inte tränar är jag ute och går väldigt mycket med min följeslagare Joppe. (Jack Russel). Ofta använder jag mina löparskor på dessa promenader, vilket inte riktigt är optimalt. Det sliter ju på löparskorna i onödan. Jag är helt enkelt för snål för att köpa promenadskor, men skulle verkligen behöva det. Jag är väldigt frusen av mig, så nu när det börjar bli lite kyligare ute kommer det inte dröja länge innan jag börjar köra lager på lager. Mösspremiären är inte långt borta och långkalsongerna har jag redan börjat plocka fram så jag vet var jag har dem när det är dags. 
 
 
 
Glöm inte att rösta på mitt bidrag. 
Dela gärna på Facebook och Twitter genom att klicka på knapparna här under.
 
 
Blogg - Gym - Markus 2.0 - Sportstyler - Träning - Träningskläder - Tävling
1