Joppe - Inte utan Fisken.

Joppe Joppelito. Det kan inte vara lätt att vara så liten som han är och samtidigt leva i denna värld. Han har i alla fall en riktig vän vid sin sida, dag som natt. Ja, jag talar ju förstås inte om mig själv utan om Fisken!

Fisken finns där när Joppe somnar. Fisken finns där när Joppe vaknar. Frågar jag Joppe var Fisken är någonstans så går Joppe och hämtar honom.

Best friends forever.

Mitt vinstpaket från Gymgrossisten.

Igår fick jag mitt efterlängtade paket från Gymgrossisten. Eller, det var ju 10 paket då som jag fick hämta ut bakvägen på OK/Q8 eftersom hon inte orkade bära fram alla. Jag vann ju tävlingen som anordnades av Gymgrossisten och Bloggportalen mycket tack vare mina kära vänner och läsare som röstade på mina mål för 2013. Produkter till ett värde av 20 000 kronor.

 
Jag vann med motiveringen:
 
"Markus 2.0 lyckades inte bara på ett snyggt, välformulerat och strukturerat sätt kommunicera sina mål – han sätter även fingret på hur han ska uppnå dem! Han anammar på ett träffsäkert och skarpsynt sätt tävlingens andemening och lämnar oss ingen anledning att tro att han inte kommer uppnå sina mål! Vi tror att Markus känsla för planering och organisation i sig är ett recept på framgång som många skulle kunna dra fördelar av att ta lärdom från. För att citera Winston Churchill: ”He who fails to plan is planning to fail”."
 

(Jag har gjort en liten korrigering i detta citat. Trots att mitt bidrag hette Markus 2.0 lyckades detta bli Marcus 2.0 i princip överallt. Det är ju helt enkelt inte OK)
 
 
Jag vet inte ens vad allt är än, men det jag vann ska vara:
 
 
Jag får helt enkelt ta och läsa på lite så det inte riskerar att bli några överdoser. Jag har för övrigt börjat inse hur sjuk denna vinst faktiskt är och att produkterna motsvarar en beställning till ett helt gym, haha.
 
C-vitaminen var inte med i paketen och står "tillfälligt slut" på deras hemsida, då är ju möjligt att jag får ett till paket framöver. Ännu mer julafton! Hoppas de skickar med någon shaker då också för det lär jag behöva. Lite träningskläder också så jag kan göra reklam ordentligt för Gymgrossisten. Mycket vill ha mer?
 
Behöver nog någon dag till för att smälta detta, sen får jag väl köpa mig en lagerhylla eller två och bygga upp ett litet lager någonstans i lägenheten.
 
TACK GYMGROSSISTEN OCH BLOGGPORTALEN!
Blogg - Bloggportalen - Gym - Gymgrossisten - Markus 2.0 - Nässjö - Träning - Tävling
6

Utstrålning och muskler ger respekt!

Sen jag började träna på Nordic Club här i Nässjö så har fler och fler börjat se upp till mig och vill ta del av mina tips. Jag hjälper förstås glatt alla som vill ha min hjälp för att de ska kunna nå bättre resultat med sin träning. Vid minst två tillfällen har jag fått frågan ifall jag jobbar där, men så är ju faktiskt inte fallet. Jag ger bara intrycket av att vara en personlig tränare. Kanske är det min utstrålning? Kanske är det mina muskler? Jag kan tänka mig någon slags kombination av båda...
 
 
Igår gick det ett steg längre och jag insåg vilken RESPEKT alla har för mig på gymmet. Jag hade kört lite bänkpress och hade väl tänkt att köra lite till, men tog en drickapaus och gick bort en liten stund. Då går en tjej fram och plockar bort alla vikter från stången, skjuter ut träningsbänken och ställer den på sin ordinarie plats. Därefter går hon därifrån och lägger sig i andra änden av gymmet och gör sit ups. Nu behöver jag alltså inte ens plocka undan efter mig själv längre utan andra gör det åt mig. Kanske har de styrt upp ett litet städschema där de turas om att hjälpa mig. Så snällt!
 
Jag måste väl bara vara lite tydligare nästa gång så att jag verkligen är färdig..
 
 
 
 
Gym - Markus 2.0 - Nordic Club - Nässjö - Träning