Colton Dixon - You Are

En av mina favoriter från senaste säsongen av American Idol. Åkte dessvärre ut alldeles för tidigt, men har nu kommit ut med sitt första album. Första singeln heter You Are.
 
 
 
.
#blogg100 - American Idol - Blogg - Colton Dixon - You Are

Awkward Family Photos - Beauty & The Beast.

Jag kvävs nästan av skratt just nu och vet inte hur jag ska kunna lugna ner mig för att somna. Jag har hittat tillbaka till min favoritsida http://awkwardfamilyphotos.com/ .
 
Jag skrattar så jag håller på att dö.
 
 
“When I was younger, my family and I would have themed Halloween costumes. This year was obviously Beauty and the Beast. Every year, we would get professional photos done of all of us in our costumes and my mother would later scrapbook them. My aunt’s Lumière costume was a crowd favorite of course and my older sister was forced to be Cogsworth just for the photo. The photo also features myself as Belle, my little sister as Chip, my mother as Mrs. Potts, and obviously my dad as the Beast. It’s a weird picture, but one of my favorites from my childhood.”
 
.
 
 
 
 
#blogg100 - Awkward Family Photos - Blogg

Idag är det inte Vegetariska dagen!

Jag är vansinnig. Eller kanske mer lite irriterad. Jag har hela tiden trott att det är Vegetariska dagen idag, men nu visar det sig att det inte är det för jag har kollat helt fel. Planen var att jag skulle ladda upp med vegetarisk buffé så här på kvällskvisten, men jag glömde plånboken hemma så jag kunde inte gå och handla efter jobbet.
 
Det positiva är förstås att jag nu kan ladda om och genomgöra det riktigt på fredag istället. Nu kan jag ju äta upp kycklingen jag har i kylskåpet som jag varit sugen på dagen lång...
 
När jag tillagade min provisoriska vegetariska måltid uppstod en liten situation som är så typisk mig och mitt svikande minne. Schtekte lite ägg och sparris i stekpannan och kommer på mig själv att hålla i TVÅ olika stekspadar, en i var hand. Jag har alltså under en minut plockat fram en stekspade för att direkt glömma bort detta och plockat fram en till. Jag blir så trött.
 
 
.