Dagens Ebert - Äldre och yngre

Det har inte blivit många timmars sömn i natt. Jag vet inte om det har att göra med att jag avslutade fredagskvällen med att kolla på Rosemary's baby eller om det har att göra med att jag inte riktigt vant mig vid mitt nya sovrum. Kanske en kombination av båda. Har i alla fall vaknat upp till världens mest trista väder. Tur jag inte har semester än känner jag, jag har ju om några veckor när värmen kommer.
 
En som inte har semester från novelletten denna lördag är Ebert.
 
 
Ha en bra dag!
 
Blogg - Ebert - Insändare - Nässjö - Smt - Smålands Dagblad - novelletten

Dagens Ebert - Ingenting

Jag har lite fullt upp nu för tiden så jag har inte riktigt koll på dagarna. Midsommar har ju spökat lite också förstås och därför kunde jag inte publicera novelletten i lördags. Men jag styr självklart upp detta genom att publicera den några dagar senare. 
 
 
Just det, jag har ju lyckats att installera mitt internet också. Snart kan jag allt!
 
.
 
Blogg - Ebert - Insändare - Nässjö - Smt - Smålands Dagblad - novelletten

Markus 3.0

Så kom då dagen när jag avancerade till 3.0. Det gick ju inte direkt att undvika.
Men, man är ju bara så gammal som man gör sig och det finns ju de i min ålder det redan är pensionärsvarning på, så jag ligger verkligen i lä.
 
Jag har firat dagen med lite tårta. Köpte en födelsedagspresent till mig själv i form av en lägenhet.
Snattade på K-Rauta i Jönköping. Åt en mjukglass på IKEA samt lämnade tillbaka mina fotoramar jag köpte där för sisådär 4-5 år sedan. Det här med öppet köp är ju kanon!
 
 
 
Nu är jag helt slut. Det tar verkligen på krafterna att fylla år, så tur att jag är ledig imorgon och kan återhämta mig.
 
Vill tacka alla för dagens gratulationer i alla de slag, stora som små!