Dagens Ebert - Danskost

Godmorgon!
Solen skiner, himlen är blå. Jag är på väg ut för en liten promenad till de centrala delarna av Nässjö.
Har lite små ärenden att fixa och tänkte även spana in bästa LILO som spelar på torget flera gånger under dagen. Ryktas även om gratis kanelbullar på stan.
 
Men först blir det dagens novellett.
 
 
Ha en bra dag!
 
Blogg - Ebert - Insändare - Nässjö - Smt - Smålands Dagblad - novelletten

Drömbloggen

Några av er som känner mig vet att jag ibland har väldigt händelserika nätter, på ett eller annat sätt.
Jag har väldigt ofta besök i lägenheten och flera av inkräktarna är helt enkelt ute efter att döda mig. Jag tänkte att det kunde vara trevligt att dela med mig lite av mina nattliga upplevelser. Kanske finns det någon eller några där ute som kan hjälpa mig att tolka dem.
 
De två senaste nätterna har varit ganska olika. 
 
Första natten hann jag inte sova många minuter innan jag vaknade av ljud från hallen. Jag visste mycket väl att jag låst dörren men ändå lyckas de jävlarna ta sig in på något sätt. Vanligtvis brukar det bara vara en eller två, men den här gången var det ett helt gäng. Tre av dem försökte att forcera sovrumsdörren medan en fjärde borrade ett hål igenom väggen. Det var tufft att att veta att jag var ensam där inne i sovrummet och min enda flyktväg var att hoppa från fönstret på tredje våningen. Som tur var taggade de ner en aning när jag satte mig upp i sängen och bad dem sluta. Men vem vet om de lyssnar nästa gång...
 
 
Andra natten var något lugnare. Drömde att jag var på julskyltningen och köpte mig en lott. 
Vann direkt och fick välja mellan en hemlig låda eller 3000 kronor i dryck. Eftersom jag trodde att drycken skulle vara alkoholhaltig så valde jag kupongerna, men när jag fick dem visade det sig att det endast gällde läsk.
Attans! Men mycket dricka blev det ju i alla fall.
 
Snart natt igen, ska bli spännande att se vad som väntar. 
Blogg - Drömfångare - Drömmar - Mardröm

Dagens Ebert - Höghastighetståg

Morrn!
Det har varit en händelserik natt för min del. Har drömt ihop en helt ny film skulle man kunna säga. I det stora hela handlade den om ett tjejgäng som begått någon form av allvarligt brott. De flyr var för sig men fortsätter under åren att träffa varandra trots att de är efterlysta och att ses tillsammans är en stor risk att ta. Ju längre tiden går, desto större risker tar de och personer i deras omgivning börjar komma dem på spåren. 
Hur länge kan de fortsätta att träffa varandra innan verkligheten kommer ikapp?
 
Vad tror ni? Kan det blir någon storfilm av detta?
 
Annars är det lördag och dags för ny novellett, som dagen till ära heter novelett i Smålands Dagblad. 
 
 
Ha en bra dag!
 
Blogg - Ebert - Insändare - Nässjö - Smt - Smålands Dagblad - novelletten