Okristligt tidig morgon.

05.45 vaknade jag till liv idag av att det var ljust i mitt sovrum. Det var ju inte direkt så att jag blev bländad av solen. Kikade till snabbt på mobilen och upptäckte att en ny geocache släppts under natten. Lyckades alltså till slut ställa in så jag får notiser om när nya läggs ut. Jag funderade ett ganska bra tag innan jag bestämde mig för att gå upp. Det är inte direkt så att jag skuttar upp ur sängen vid denna tid på dygnet, men eftersom jag ändå har semester kan jag ju ta igen sömnen på gräsmattan senare idag.
 
Sagt och gjort gav jag mig iväg på cykeln till Adela udde. Inte direkt sugen på ett morgondopp. Speciellt inte eftersom min klädsel bestod både av vantar och halsduk. Skattjakten gick kanon så jag behövde inte stanna på stranden speciellt länge.
 
 
Istället för att cykla hem blev det en liten tur till Brinell. Där hade jag inte lika stora framgångar och gav slutligen upp efter en timma. Avslutade min lilla morgonutflykt med frukost på Thimons och fick även lite sällskap av en av Postens hårdast arbetande nattpersonal som precis gått av sitt skift. 
 
Nässjö bjöd inte på specielt mycket spännande under dessa tidigare morgontimmar. Några som cyklade till jobbet och en hurtig löpare runt Ingsbergssjön.
 
.
 
 
Adela Udde - Blogg - Geocaching - Nässjö - Thimons

Geocaching i Björköby.

Två dagar till semester. TVÅ. Helt sjukt faktiskt. Har varit ute på lite geocaching i Björköby i dagarna två. Förra året fanns det typ någon enstaka i området, nu finns det hur många som helst. Flyter på ganska bra, men har några jag fastnat lite på. Speciellt en jag besökt tre gånger och fortfarande inte hittat. Blir så frustrerad varje gång att jag bara vill ta fram motorsågen och röja ner hela skogsjäveln. Får vänta ett tag innan jag återvänder nu. 


Nämnde jag att det är två dagar till semestern?
geocaching - geocaching Björköby

Blogg100 - Äntligen i mål!

Dagen är här, tack gode Gud. 
Ibland kan 100 dagar kännas som en evighet. 
 
För andra året i rad har jag i alla fall genomfört BLOGG100 - att blogga 100 dagar i rad. 
Det är Fredrik Wass som står bakom projektet.
 
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar
 
Själv har jag hållit en mycket jämn nivå i mitt bloggande. Konstanta bottennapp och fullkomligt ointressanta små inlägg har varit mitt bidrag. Jag har mestadels velat kräkas över att dagligen känna mig tvungen att publicera något, men jag har i alla fall givit utmaningen en chans. Detta året har jag mer fokuserat på att försöka få koll på lite andra deltagare och har kikat in hos några då och då. 
 
Jag har lärt mig att min blogg inte har något direkt syfte längre (om den nu någonsin har haft det)
Men den har funnits så länge nu att en helt enkelt får leva vidare på gamla meriter. 
Jag tittar in och skriver något ibland, det får räcka.
 
Grattis till alla som tagit sig i mål i 100-utmaningen. Tror att många hoppat av längs vägen, men
en och annan kämpe tror jag har tagit sig i mål.
 
Ses vi nästa år? Tveksamt. 
Den som lever får se. 
 
 
 
 
blogg100