Ett triangeldrama?

Mitt hus är till salu. 2,4 miljoner låg det ute för i tidningen idag. Det egentliga värdet går säkert bara upp till dryga miljonen, men har man mig som hyresgäst stiger ju summan direkt till minst det dubbla.

Det har varit en tung dag. Fruktansvärt tråkig och dyster. Vet inte riktigt vad det kan bero på faktiskt, men två personer i min omgivning instämde faktiskt helt tidigare ikväll. Förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon, annars kommer det bli en jobbig helg.

En läskig tystnad har spridit sig ikväll. Det blir bara mörkare och mörkare ute och tystnaden mer kompakt för varje dag som går. Det är nästan så att man saknar fjortisungarnas skrik och ljudet av deras mopeder som vanligtvis irriterar en under det ljusa sommarkvällarna. Det är så långt kvar till ljusa tider igen.

Lite roligt när jag vände på en av mina Loggböcker idag. På baksidan hittar jag ett namn och inte vilket namn som helst. En liten filur har nämligen varit där och kluddat dit sitt namn av någon anledning jag inte riktigt vet. Kanske kan personen själv göra ett uttalande och förklara sig? Kan ni förresten tyda det överstrukna lilla meddelandet högst upp? Har de här tre namnen något gemensamt? ETT TRIANGELDRAMA ala mellanstadiet? Döm själva...
Sovdags!

"Den mörka ängeln av Mari Ljungstedt. Cd 4"
3