Den omtalade hemkolaburken.

Finns inte så mycket att rapportera här tror jag. Inte precis hänt så mycket de senaste dagarna, mest jobb sådär.
Nedräkningen till semestern har väl börjat på riktigt, vet inte riktigt hur jag ska få semesterkänsla bara. Vet inte en enda som har semester samtidigt som mig (utanför mitt jobb alltså). Måste väl planera något att hitta på i alla fall. Bara att hojta om man vill hänga med på någon liten tripp. Eller stor tripp.

Bjuder på lite Logge istället i brist på annat:

951207

Hej Logge

Idag när jag var påväg hem från skolan så köpte jag en parisebulle. När ag kom hem så gjorde jag läxan och sedan skulle jag kolla på huset fullt. Till huset fullt åt jag min parisebulle, den var jätte-god. 17 dagar kvar till jul, oj så lite. Nu ligger Frasse här och gäspar. Jag gick ett brev från Lena idag, det var jätte-långt. Nu sover Frasse. Nu ska jag skriva om Frasse. Frasse är en golden retriver och han är världens gulligaste hund.

Hejdå Logge

951209

Hej Logge

Idag är det lördag. På morgonen var pappa och jag i Nässjö och handlade julklappar. Här är vad jag har köpt:

Pappa: - Toblerone och chokladpraliner

Mamma: - Dajmpåse och locköppnare

Helen: - Werters orginal

Jennie: - Pollypåse

Frasse: Ben och kycklingpip


951218

Hej Logge

Idag är det mondag och vi hade sovmorgon idag. Nu är det bara 2 skoldagar kvar sedan är det jullov. Till Mathias har jag köpt hockeybilder och en hemkolaburk. Jag vet vad Mathias har köpt till mig. Han har köpt en hemkolaburk också. På julafton ska vi åka till Helge, Mats och Mikael. Innan hade vi sparktävling hos Henke. Det var Jag, HC, MD, Matte och Henke som var med. Jag vann 3 gånger. Nej nu kan jag inte skriva mer så HEJDÅ LOGGE!

Haha, där kom den omtalade Hemkolaburken. Hur roligt som helst när jag och Sudden (Matte) bytte julklappar och ger varandra exakt samma sak. Nu var det väl inte samma hockeybilder i paketen, men i alla fall :)

Vi säger så!

Natti.
1