Hjärndöd.

21.30

J
ag måste ju säga att jag har ett spännande jobb i alla fall.
Händer alltid nya saker som inte är likt någon annat, haha.

Slutade tidigt idag, sen var det bara till att cykla hemåt. (noterbart här är att jag för två sekunder sedan stavade cykla med s och börjar allvarligt bli väldigt orolig för att min hjärna snart lägger av helt och hållet). När jag kom hem hade jag fått mess av Sajja som ville ha med mig till Jönköping så jag hängde på.

Först var vi på staden en skvätt. Jag avverkade sex butiker i samma takt som Sajja avverkade en, hihi. Vidare mot A6 där vi for in och ut ur butiker utan några resultat. Inte ens IKEA lockade oss. Eller, jag var nu väldigt nära att köpa en bricka, men när vi såg kön så var jag inte så sugen längre så den glev visst av någon lustig anledning ur mina händer.
Det hela slutade med en glass för Sajjas del och två korvar och en läsk för min egen.

Har tittat klart på min andra box av The 4400. Väldigt lustig serie måste jag ju säga,
och jag tror inte att det kommit ut någon tredje box heller, de tar god tid på sig.

Är matt och uttråkad, så jag har väl inget annat att göra än att gå och lägga mig.
Inte har jag någon bok att läsa heller för den delen.

Heldag imorgon, men helgen närmar sig med storsteg.

Tjing. 

Glömd inköpslista och flytthjälp.

17.15

T
hat day, that day.

Så härligt det är att vara ledig. Lite tråkigt bara att vädret verkligen inte är på min sida.
Det är alltid superfint väder när jag jobbar, och så kommer min lediga dag och allt är bara grått och trist.

Har gjort allt jag brukar göra när jag är ledig. Tvättat, diskat och städat.
Har varit iväg med mot och syster på ICA och handlade också. Glömde dessvärre min inköpslista hemma. Klarade av att komma ivåg allt utan två saker, rätt bra för att vara mig.

Ja, vad händer annars. Verkligen inte mycket.
Antar att de tär lite städjobb på g ikväll, måndagar brukar ju vara en het dag för detta.

Jag tar väl och slappar vidare.

22.30L
ite städjobb fixat och efter det cyklade jag till Emelie med ett fyrapack mazariner.
Tänkte vara snäll och hjälpa henne att packa lite och det var det visst fler som hade tänkt. Jennie & Fia var där också så vi har packat ner massa glas och grejjer i flyttlådor.
Sen åkte vi till Coco Thai och hämtade mat och åt oss mätta, fick tvinga i oss mazarinerna till efterrätt. Stannade kvar och tittade på CSI och nu är jag precis hemkommen.

Emelie, Fia & Jennie.

Ser fram emot att jobba den här veckan faktiskt, känns som att det ska bli en riktigt bra vecka, men det vet man ju aldrig. Vi får hoppas på det bästa.

Sovdags nu.

Nite

Pinsamt baywatch-tema.

20.10

G
odkväll. Det har varit en hård dag måste jag säga, men jag tycker att jag lyckats kämpa mig igenom den riktigt bra faktiskt. Jag lever ju i alla fall.

Igår var det ju då jobb som gällde. Efter jobbet tog jag och Alex sällskap och drog in en sväng på Hemköp där jag inhandlade lite kyckling och skagenröra som fick bli min kvällsmat. Jao, sen var det dags att göra sig redo för lite fest. Grundade lite hemma med en Gin & Tonic. Ringde syster som fick agera taxo och köra mig till Sessan. Hos Sessan befann sig också Pisse och även Kharma och Milo (bilden) då förstås. (Rottweiler och Dobberman).
Vi åt popcorn och tjötade, lyssnade på massa bra musik också för den delen.
Lite senare på kvällen dök det upp lite andra folk också och en stund efter det var det ju faktiskt dags att gå.

image2

Vandrade till Hotellet där vi visst kom in gratis. Hade ingen koll på klockan men den var visst innan klockan 23, så det var ju najs det. Hängde av oss och begav oss in i vimlet.
Träffade på riktigt mycket folk man kände faktiskt, var längesen jag kände så många som var ute på Hotellet, riktigt najs. En lite underlig kväll faktiskt eftersom jag inte besökte dansgolvet en enda gång. Eller jo, en gång gjorde jag det men då var jag tvungen att gå därifrån illa kvickt. Det var nämligen baywatch-tema igår så det sprang runt några blonda tjejer och en kille i röda badkläder och såg pinsamma ut. Jag klarade inte av att se dem. Och när jag får se en kille iklädd svart baddräkt på scenen känner jag att kulmen är nådd och det är dags att lämna stället. Fick visst med mig Hanna ut så vi gick och beställde pizza. Tog med mig den hem, sen var det bara till att sova.

Var lite halvjobbigt att vakna upp idag, och självklart var det lång jobbdag på programmet.
Cyklade till jobbet och tog sällskap med Sessan sista biten, sen dök Alex upp också.
Tre stackars arbetare trötta efter gårdagen, men det var bara till att bita ihop.
Jag hade typ hela min pizza kvar så den fick agera matlåda idag, mumma.

Efter jobbet blev det till att cykla till städjobbet och fixa det. Gud vad trött jag var.
Men nu är allt avklarat i alla fall och jag har en underbar ledig dag framför mig imorgon. Ska tvätta och ta det lugnt hela dagen har jag planerat. Städa lär det ju också bli, men jag har redan fixat all disk mm så jag inte får alltför mycket imorgon.

Ska väl ta och slänga mig i soffan nu och bara päsa resten av kvällen.

Ha det gött.

.