#tränavarjedagpåsemestern - dag sexton

Är semestern slut snart?

14 dagar kvar och jag är helt slut. Min kropp är i spillror. 

Det stora problemet är tyvärr de fyra senaste dagarnas halsont som jag försökt att träna bort. Det har självfallet inte gått så bra.

Imorgon känns som en avgörande dag. Om inte halsen känns bättre så måste jag nog tyvärr tvingas bryta för att istället försöka bli frisk. 

Imorgon är en annan dag. Idag blev det i alla fall ett varv runt en sjö.

1

#tränavarjedagpåsemestern - dag tio

Dag tio och redan en tredjedel avklarat alltså. Tiden går fort när man har roligt. Glömde uppdatera igår, men det var löpning i ösregn som stod på schemat. 


Måndag idag och då är det triathlon på programmet. Är ganska sliten i kroppen och framförallt benen. Inför dagens start var taktiken att helt enkelt gå ut hårt och se hur länge det höll. 

Först simning 400 meter. Simmade snabbare än jag någonsin gjort tidigare. Kändes stabilt de första 300 i alla fall sen började jag bli lite trött. Kämpade sista biten in mot växling och var ändå drygt 20 sekunder bättre än jag varit någon gång.

Cyklingen var riktigt tung. Trampade och trampade och benen skrek men höll nog ihop det ganska bra. 

Löpningen blev tyvärr tyngre efter min hårda start. Men det räckte ändå till ett personbästa på totaltiden med en minut. Mycket nöjd. 

Det är roligt att träningen ger resultat. Jag tror den skulle ge ännu mer resultat om jag fick vila benen några dagar.

Tror det blir simning i dagarna två nu. Armarna måste få arbeta.

Tjugo dagar kvar, bara att köra på!
#tränavarjedagpåsemestern - dag åtta

Önskade mig bra cykelväder idag och det fick jag ju i alla fall. Inte för att jag var direkt motiverad att cykla för det men det var bara att trampa iväg. Blev en mycket lugn tur från Björköby till Stensjön och tillbaka. Nästa cykeltur har jag planer på att ge mig ut lite längre. 


När jag är färdig med detta, om jag lever då, måste jag troligtvis amputera båda benen. Stackarna får utstå mycket. 

Nästa träningspass blir i Skåneland!