Mina drömmar om Annika.Natten till idag drömde jag om Annika Lantz. Jag drömde att hon var med i På Spåret och i motståndarnas vagn satt en av mammorna från Ensam Mamma Söker. (Hm. Hon från två säsonger sedan som valde han fotbollstränaren). Jag har inte sett På Spåret på flera år och förstår därför inte var denna dröm dök upp ifrån.

Det jag ville ha sagt är i alla fall att jag älskar Annika Lantz och jag tycker hon är en av de roligaste ever. Hoppas jag drömmer om henne inatt igen :)

Barbro räddar liv!Jag är ingen direkt stammis på sjukhuset och mitt minne är ju heller inte det bästa. Kanske något jag borde kolla upp? I alla fall så gjordes det ju ett vårdval för en tid sedan och jag har ingen aning om vad jag valde för något.

Eftersom jag nu ska uppsöka sjukhuset i ett ärende så var jag ju tvungen att ta reda på detta. Hittade ett nummer till vårdvalsenheten som man kan ringa till om man har frågor om sitt vårdval. Perfekt!

Tyvärr kunde inte vårdvalsenheten svara på några frågor om mitt vårdval. De kunde inte berätta för mig vad jag hade valt. Jag frågade om jag skulle gissa då eller hur jag skulle gå vidare. Jag fick helt enkelt ringa runt till alla och fråga ifall de ville ha mig där och hoppas att jag valt någon av dem! :)

Till slut kom jag till Barbro på Nässjö Vårdcentral. Vilken kvinna!
Hon behövde bara veta när jag är född så tog hon reda på vad jag hade valt i vårdvalet.
Mitt tips är att Barbro startar en egen vårdvalsenhet och konkurrerar ut den befintliga. De har ju noll koll liksom.

Nu vet jag vart jag kan åka om jag är sjuk och jag har även fått telefonnummer som jag ska ringa imorgon för att komma rätt.

Go Barbro!

.

30 dagar - Del 16 - Vem är Joppe?

Ja, den frågan är nog egentligen helt omöjlig att svara på eftersom ingen annan än Joppe själv vet vad han är för slags filur. Jag bara bara berätta det lilla jag faktiskt vet om Joppe.

Joppe föddes en ljummen vårdag tidigt i april 2009. Joppebebis!
Han föddes i Vetlanda samtidigt som hans fem syskon och blev samtidigt en del av vad som skulle kallas Parfym-kullen, alltså alla fick namn efter en parfym.
Joppe mamma heter Excellent Gwen Stefani och Joppes pappa Little Trouble Easy.
Joppe har tagit efter det mesta från första delarna av sin pappas namn.

Tyvärr har vi inte kontakt med någon av Joppes släktingar. Jag har försökt lite, men det verkar som att Joppes föräldrarhem helt har lagt ner sin verksamhet och för ett tag sedan annonserade de ut varenda liten hund, t om de äldre. Joppes mamma var inte med, annars hade vi ju förstås tagit hem henne hit. Hihi.

Den 16:e juni 2009 flyttade Joppe hem till mig. Vi jobbade bort den bonniga vetlandadialekten direkt.
Han fann sig tillrätta direkt och presenterade sin signaturpose - sovställningen!Joppe har växt upp till att bli en riktig glidare.

Han tycker om att vara olydig, busa, äta träffa sina hundkompisar. Tyvärr har han inte så många hundkompisar eftersom de efter ett tag tycker att han är lite jobbig eftersom han är så liten. :)

Joppe är för tillfället kär i två tjejer samtidigt och går igenom en mycket svår tid.
Kärleken är nämligen inte besvarad. Att de två tjejerna bor en trappa ner gör det hela ännu mer komplicerat.Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om Joppe.
Men, han svarar gärna på frågor.

Är det något ni vill veta om Joppe?

.


3