Garderobsryck

Det är nog bara jag som kan få ett ryck 23.00 en söndagskväll att rensa garderoben. Ja, har man inget bättre för sig måste man ju hitta nya utmaningar här i livet. Resultatet blev ganska bra om jag får säga det själv. Dessvärre känner jag mig själv alltför väl vid det här laget och vet att det kommer att hålla sig fint max tre dagar innan det är huller om buller igen. Mycket positivt dock att jag rensade ut en hel kasse med plagg som helt enkelt inte få bo kvar i garderoben.Men det bästa av allt. Medan jag plockade och fixade i garderoben så hjälpte Joppe till med strykningen. Han helt enkelt gosade ner sig i skjortorna och la hela sin tyngd på den. Perfekt pressade! Han orkade bara med två dock, och den andra ligger han nu och sover på. Får försöka att ta bort den på något sätt utan att han vaknar.NU ska vi sova så att vi orkar tassa imorgon och förhoppningsvis åka och hämta en hem en ny medlem till familjen.

Godnatt.

Arkiv X - Säsong 1

Arkiv X, Säsong 1 är avklarad. Sista avsnittet fick bli sent igår kväll. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här serien. Hade riktigt stora förhoppningar då jag inte minns speciellt mycket från när det gick på TV. Jag såg väl några avsnitt på 90-talet, men gick nog och la mig innan det började mestadels av gångerna. Det lilla jag minns var att det var riktigt spännande och många gånger otäckt och därför trodde jag väl att jag skulle få samma känsla nu många år senare. Jag vet inte om det beror på tekniken, att effekterna är riktigt usla och datorprogrammen gamla, men den där känslan infinner sig inte riktigt. Vissa avsnitt måste jag dock säga har varit riktigt bra och mycket spännande, medan andra har varit totalt värdelösa.Jag tror jag tar en liten paus från Arkiv X nu innan jag ger mig på säsong 2. Det finns ju en hel del säsonger så om jag blir sugen igen är det ju lugnt. Undra vad jag ska plasta av i hyllan nu. Kanske bli klar med O.C, kolla vad Jack Bauer har för sig eller helt enkelt börja på något helt nytt. Ska fundera lite...

.
1

De stackars 10 som blev över...

Vet inte riktigt vad som händer här på bloggen. Skriver inlägg som jag tror publiceras, sen när jag kikar flera timmar senare så har det inte kommit ut. Inlägg jag skrev igår försvinner i några timmar, för att sedan mystiskt återvända när jag minst anar det. Känns som att det är något lurt med blogg.se för tillfället. Hoppas det löser sig snart.

För att återkomma lite snabbt bara till föregående inlägg och att jag varit superduktig med att sätta in kort. Måste säga att jag är riktigt nöjd med mig själv att efter att ha framkallat över 900 kort, så blev det bara 10 över. Visst, det ska väl inte bli några över, men så är det ju i det verkliga livet. Någon blir inte vald på idrotten, en får flest röster i Robinson. Får du 900 kort som är i helt slumpvald ordning så blir det i slutändan några stycken över som man antingen inte har någon som helst aning var de kommer ifrån, eller helt enkelt bara har missat och inte orkar plocka ut 200 kort bara för att ett enda ska in på rätt ställe.Jahopp. De här 10 stackarns får helt enkelt inte vara med i mina album. That's life.

- Lilla Ankan i Sundsvall
- Emma posar på någon fest, någongång, någonstans
- Kicki ser somrig ut i sin gamla lägenhet
- Sarash & Emma myser hos Lisa
- Snygg-Lina tar en snygg bild på sig själv
- Marie och Kusin Vitamin dansar loss
- Twister hemma hos Kicki
- Jowhan dricker vin hemma hos Kicki
- Jag och Emma myser i Malmoe
- Lisa, Emma, Jensla och jag i Emmas soffa.


Om det är någon som vill ha ett kort är det bara att hojta till.
Haha, jag sparar dem tills imorgon, då åker de i papperskorgen, annars blir de bara liggandes.

Nu ska jag titta på sista avsnittet av Arkiv X.

Tjipp!
4