Musiktips?

Ibland har jag riktigt mycket att lyssna på. Ibland är det lite mer dött. Egentligen har det kommit massa bra musik senaste tiden, men jag har väl helt enkelt inte tagit den till mig. Min iPod brukar vara fullsmockad, men nu är det knappt halvfull. Hm. Dumt. Eftersom jag åker till Malmoe imorgon måste jag ju fylla den med massa härliga ljudupplevelser så att tågresan inte känns oändlig.Någon som har tips på något nytt bra album jag ska lägga in?

Någon låt går ju förstår också bra, men jag är albummänniska och vill helst ha hela albumet även om det kanske bara är en riktig kanonlåt på det. Brukar gå att hitta lite skatter långt ner på tracklistan.

Jag gillar alla genrer. Förutom dansband och kanske inte supermycket growl. Det sistnämnda kan funka om det någonstans i låten dyker upp någon form av refräng där man kan höra i alla fall ett ord uttalas :)

.
1

Glee - Britney/Brittany

Och så var det då äntligen dags för avsnittet vi alla väntat på. Eller, i alla fall jag. Fick ju kolla igenom första säsongen i rekordfart för att hinna ifatt så att jag kunde titta på detta avsnittet samtidigt som det kom ut. Glee har verkligen blivit riktigt stort och andra säsongen kommer nog bli riktigt rolig för musikälskare.

Extra roligt att en av mina favoriter i serien, Brittany fick komma ut lite i rampljuset. Hon har ju mest hängt i bakgrunden och kommit med klockrena kommentarer.Tror aldrig det varit så mycket musik i ett Glee-avsnitt tidigare, men ju mer desto bättre. I detta avsnittet fick vi avnjuta hits som ...Baby One More Time, Stronger, I'm a Slave for You, Me Against the Music och Toxic.


Smygtitta på Me Against the Music


Glee är skittöntigt. Glee är skitroligt. Glee är väldigt beroendeframkallande.
Det är trallvänligt också.

.
3

Och vinnaren är du... nej du...

Jag förstår inte hur man kan lyckas med sånt här. Och det är ju inte första gången det händer. Hur svårt ska det vara att få ut ett litet namn genom hörlurarna och sedan repetera det typ tio gånger så att det verkligen blir rätt.http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7869747.ab

Synd att inte ANTM är live och det skulle kunna hända där. De här två verkade ju ändå ganska lugna. I Amerikat skulle det blivit slagsmål och det hade vi gillat.

.