Äggstölden!

Eftersom jag och Lina bor på ett lite lyxigare hotell än de andra så har vi självklart ägg på vår frukost. Detta har gjort dem lite upprörda eftersom de älskar ägg, och vi inte tycker att det är så speciellt. De har utmanat oss att smuggla med oss ägg på morgonen, men vi har inte riktigt vågat. Förrän nu. Idag slog vi till och smusslade ner två ägg i väskan som nu ligger så fint här på vår säng. Det hela ska förstås bli en överraskning på beachen, och de kommer bli så glada. Nu är bara frågan vad vi ska få för detta. Vi snor ju inte ägg för inget liksom.
Läste nåt om regn idag. Skulle inte tro det.

.

1

De ensamma turisterna.

Vi fortsätter att schteka här nere i Italien. Ett tag trodde vi att vi var de enda turisterna här, men det har idag visat sig att det finns åtminstone några till. Vi träffade på sex personer i gulblå dressar med texten "Sweden" på igår. Det visade sig vara delar av svenska danslandslaget. Idag har vi också träffat på en familj med tyskar. I övrigt alltså endast italiernare i sikte. Ganska gött att dela 3 km strand med några lokalinvånare faktiskt.

Lite slapp på balkongen nu innan vi ska bege oss iväg på en lång promenad in till city.

Kan ju passa på och bjuda på ett foto av vår utsikt från balkongen.Hihå!

Life is good.

.

Incheckade på Hotell Houston

Vi har anlänt till Italien. Jag och Lina har checkat in på vårt mycket spännande Hotell Houston i Rimini. Emelie och Karin bor 100 meter längre bort. Bra att ha dem nära, men ändå skönt med lite distans känner vi här på Houston ;-) Gårdagskvällen spenderade vi med att ta en fet pizza till kvällsmat och sedan spana in området lite. En glass blev det också innan läggdags. Nu har vi avnjutit en mysig frukost och ska väl försöka bege oss till beachen.http://www.hotelhouston.it/

Borde pluggat lite mer italienska känner vi. I alla fall någon vanlig fras så man kunde glänsa lite.

Beachen var det ja...

.