Var är slutspelsskägget?

Många av er har säkert undrat var mitt underbara slutspelsskägg hållit hus i år. I samråd med min psykolog bestämde jag mig för att inte satsa på detta i år eftersom det varit så psykiskt påfrestande de senaste två åren. Jag säger inte att det är borta för evigt, det kanske är tillbaka redan nästa år.Fast å andra sidan skulle vi ju faktiskt kunna säga att jag haft slutspelsskägg, det var ju bara så att jag inte fick ha det mer än fyra matcher så det hann ju inte riktigt växa till sig. Haha.

.

TA TA TA TA TA TA TA TA!

Hihå! Alla säger jämt till mig att jag har så god hand om barn och att jag verkligen älskar alla barn på jorden. Skulle jag få bestämma skulle det vara barn överallt, de är ju alltid så himla små och oskyldiga. Och tysta. Och så luktar de gott också.

Här är mina nya två idoler.
 
TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA(Jedward när de var små, hihå om nån läsare fattade den).

Life Sportdryck - Del 2

Eftersom jag haft dödshosta i några veckor så har jag tyvärr inte kunnat testa Life Sportdryck fullt ut. Jag blev ju utvald som testpilot för denna produkt. Jag ska testa den ordentligt när jag är på banan igen och igång med min träning.Markus - Snart i en träningslokal långt i från dig ;)