Markus testar - Arla BifidoJag har varit testpilot för en ny dryck från Arla - Godmorgon Bifido.

"BIFIDO är en serie milda juice och bärdrycker med probiotiska bakterier. Probiotiska bakterier hjälper till att hålla magen i balans."

Jag valde att testa smaken Mild Apelsin. Dricker mycket apelsinjuice annars så tänkte det kunde vara bra att jämföra med. Skillnaden var väl mest att denna smakade lite nyttigare, men det kan ju ha att göra med att jag läst något om bra bakteriekultur, haha.

Det är lite svårt att säga om denna juice hjälper att hålla min mage i balans eftersom testet endast innehöll en liter juice. Kanske borde dricka den under en lite längre period för att få lite mer grepp om det.

Men, det var inget som helst fel på produkten. Jag trodde nog bara att den skulle vara lite tjockare, som Proviva typ.Det som hänt sen sist.

Joråsåatt.

Så var det måndag igen bara sådär. Jag har varit i Malmoe hela helgen. Inte haft så mycket att uppdatera om därifrån och inte heller haft så mycket lust till det. Semester helt enkelt!

Kortfattat så har jag mest bara tagit det lugnt. Lisa tog med mig på Fagans, en irländsk pup i fredags kväll men vi var ganska trött båda två och orkade bara ungefär till midnatt. Bandet spelade inte The Corrs, illa.

Lördagen blev det en skvätt på stan, fika med bästa Sandra och sedan käk och vin på kvällen.

Söndagen var det hemfärd som gick via Ullared. Där blev det en timma intensiv shopping innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Har jobbat lite idag och nu väntar två lediga dagar. Riktigt gött!
Ska ta tag i projekt lägenhet nu innan jag gör mig redo för kvällens kettlebell.

.
1

En positiv lapp - 17

Hahahahahahaha! Min gamla vapendragare Josse håller nog igen lite med orden här med tanke på hur mycket hon alltid tyckt om mig :-DJosse . "Geten"

.
2